Μόλις το BINTEO ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ξεπέρασε τα 20.000 views απάντησε ο Μανιατογιάννης

Πέντε ημέρες χρειάστηκε ο δήμαρχος για να απαντήσει στο παραπάνω ΒΙΝΤΕΟ για την ναυτική βάση που ανάρτησε (08/08) στον προσωπικό λογαριασμό του στο FB o Αργύρης Ντινόπουλος.

Μέσα σε αυτές τις πέντε ημέρες το ΒΙΝΤΕΟ το είδαν περισσότεροι από 20.000 χρήστες του FB στην συντριπτική πλειοψηφία βριλησσιώτες και ο αριθμός ανεβαίνει συνεχώς.

Οργή προκάλεσαν και οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του Αργύρη Ντινόπουλου με την ναυτική βάση να έχει γίνει από πεύμονας πρασίνου, νεκροταφείο αυτοκινήτων (για να δείτε όλες τις φωτό κάντε κλικ εδώ)

Το εξοργιστικό είναι ότι τα παρατημένα και σάπια δημοτικά αυτοκίνητα μέσα στην βλάστηση της ναυτικής βάσης φέρουν και … πινακίδες κυκλοφορίας! Ενδεικτικό ότι οι δημότες πληρώνουν γι’ αυτά τα αυτοκίνητα και τα τέλη … κυκλοφορίας τους! Για το σοβαρότατο αυτό θέμα δεν αναφέρει τίποτα η παρακάτω ανακοίνωση του δημάρχου.

Αυτή είναι η απάντηση Μανιατογιάννη στο BINTEO ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Για μια ακόμη φορά χρησιμοποιήθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου για να να εξυπηρετήσει τις πολιτικές σκοπιμότητες του δημάρχου όπως είναι η πολιτική αντιπαράθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτό δεν συμβαίνει σε κανένα Δήμο της Ελλάδας. Ο δήμαρχος να προσβάλει ακόμη και την επαγγελματική δραστηριότητα των πολιτικών αντιπάλων του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

Ντινόπουλος σε Μανιατογιάννη: “Οσα λεφτά (των δημοτών) και αν δώσεις σε λευκώματα, την ιστορία της ναυτικής βάσης δεν θα μπορέσεις ποτέ να την αλλάξεις”

Τον Απρίλιο 2003 ο τότε δήμαρχος Αργύρης Ντινόπουλος συγκρούστηκε με τα ΜΑΤ για να πάρει τα 52 στρέμματα της ναυτικής βάσης και να κάνει το πάρκο που παρέδωσε το 2006. Ήταν τότε που το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε την απόφαση της (τότε) κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για να γίνει ο σταθμός απορριμματοφόρων στην ναυτική βάση που σήμερα (παρανόμως) θέλει να κάνει ο Ξένος Μανιατογιάννης.
Τον Μάιο το 2005 το Πολεμικό Ναυτικό παρέδωσε τα 52 στρέμματα της Ναυτικής Βάσης στον Δήμο Βριλησσίων ώστε ο χώρος να μετατραπεί σε πνεύμονα πρασίνου. Οι μέτεπειτα διοικήσεις του Δήμου (Ιωαννίδης-Μανιατογιάννης) αντί να σεβαστούν τους αγώνες των δημοτών μετέφεραν σταδιακά στην Ναυτική Βάση… την υπηρεσία καθαριότητας!

Η δήλωση του Αργύρη Ντινόπουλου

Από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε η ακόλουθη δήλωση: “Το 2006 παρέδωσα ένα οικολογικό πάρκο στην ναυτική βάση και ελεύθερα 52 στρέμματα, όπως τα πήρα από το Πολεμικό Ναυτικό. Χωρίς ούτε ένα σκουπίδι! Οι μετέπειτα διοικήσεις την μετέτρεψαν σταδιακά σε σκουπιδότοπο. Σήμερα ο δήμαρχος την έκανε και νεκροταφείο αυτοκινήτων! Επιπλέον  δίνει 42.000 ευρώ για να αλλοιώσει την ιστορία της μέσα από το λεύκωμα-παρωδία που ετοιμάζεται να εκδώσει. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν αποφασίσει να την ξανακάνει πνεύμονα πρασίνου και να διώξει απορριμματοφόρα, σκουπίδια και σάπια αυτοκίνητα, εμείς, ως αξιωματική αντιπολίτευση θα τον στηρίξουμε, όπως, επανειλημμένα, έχουμε δηλώσει”