Ξεκίνησαν το λεύκωμα σκοτώνοντας την Ιστορία για την ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Η φωτό είναι από την τελετή παράδοσης των 52 στρεμμάτων της ναυτικής βάσης στον τότε δήμαρχο Αργύρη Ντινόπουλο (20/04/2005). Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη (τότε απλό βουλευτή) διακρίνονται οι κκ. Σταμάτης Λώλας και Αντώνης Ράμφος. Στην Ιστορία της Ναυτικής Βάσης που παρουσίασε σήμερα ο Ξένος Μανιατογιάννης δεν γίνεται καμμία αναφορά σε κανένα!

Διαβάστε παρακάτω την Ιστορία της ναυτικής βάσης “αλά Μανιατογιάννη” που παρουσίασε ο Δήμος Βριλησσίων αμέσως μόλις έδωσε τα 42.000 ευρώ για το “ιστορικό λεύκωμα” στον εκδότη Νίκο Καραμανλή. Ούτε λέξη για τις συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και την παράδοση των 52 στρεμμάτων από το Πολεμικό Ναυτικό. Ο Ντινόπουλος παρουσιάζεται όχι ως ο τότε δήμαρχος, αλλά ως.. δημοσιογράφος.

Ως εισαγωγή στο λεύκωμα των 42.000 ευρώ που ο.. νόμιμος Ξένος Μανιατογιάννης έδωσε στον εκδότη Νίκο Καραμανλή παρουσιάστηκε σήμερα η Ιστορία της Ναυτικής Βάσης από τον Δήμο Βριλησσίων. Ενδεικτικό για το πώς σχεδιάζει ο δήμαρχος το Μεγάλο Ρουσφέτι. Στον Νίκο Καραμανλή τα 42.000 ευρώ με αντάλλαγμα την Ιστορία των Βριλησσίων “αλά Μανιατογιάννη”

Ο Ξένος Μανιατογιάννης ξέχασε ακόμη και τους Σταμάτη Λώλα και Κώστα Πολίτη που τότε (20/04/2005) παραβρέθηκαν στην τελετή παράδοσης της Ναυτικής Βάσης.

Ο τότε δήμαρχος Αργύρης Ντινόπουλος υποδέχεται τον τότε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σταμάτη Λώλα και τον τότε δημοτικό σύμβουλο Κώστα Πολίτη στην τελετή παράδοσης της ναυτικής βάσης από το Πολεμικό Ναυτικό στον Δήμο Βριλησσίων. Η Ιστορία των Βριλησσίων “αλά Μανιατογιαννη” παρέλειψε και αυτό το γεγονός.

Η Ιστορία της Ναυτικής Βάσης υπάρχει στο διαδίκτυο (You Tube) εδώ και χρόνια ώστε να ενημερώνονται (δωρεάν) οι όποιοι ενδιαφερόμενοι