Βριλήσσια: Αντί να γράψουν οι αστυνομικοί τους “έγραψαν” οι δημότες!

Δυστυχώς για ακόμα μία μέρα σημειώθηκε το αδιαχώρητο όχι μόνο στην πλατεία Αναλήψεως αλλά και σε άλλα πάρκα και πλατείες των Βριλησσίων.

Πάρκο 25ης Μαρτίου

Δεκάδες συμπολίτες μας κατέκλισαν τόσο το σκεπαστό πάρκο της Αττικής Οδού, όσο και το πάρκο-πλατεία της οδού 25ης Μαρτίου, δίπλα στο δημοτικό σχολείο όπου βρισκόταν σε… εξέλιξη “αγώνας” μπάσκετ μικρών αθλητών που βρήκαν τον τρόπο να μπουν στο προαύλιο του σχολείου.

Η αστυνομία λίγο μετά τις 20:30 βρέθηκε στην πλατεία Αναλήψεως και με ηχητικά σήματα από τις σειρήνες των μοτοσυκλετών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσπάθησαν να απομακρύνουν τον κόσμο.

Σκεπαστό πάρκο Αττικής Οδού

Το εντυπωσιακό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το γεγονός πως κανείς δεν έδωσε σημασία στην παρουσία των αστυνομικών και τους ήχους από τις σειρήνες κι όλοι συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμα αδιαφορώντας επιδεικτικά.

Φαίνεται μάλιστα πως και οι ίδιοι οι αστυνομικοί μάλλον απογοητευμένοι από τη στάση αυτή όσων είχαν κατακλίσει την πλατεία Αναλήψεως αποχώρησαν ενώ χρειάστηκαν κάτι λιγότερο  από δύο λεπτά για να διανύσουν συνολικά 30 μέτρα την απόσταση δηλαδή μπροστά από το καμπαναριό της εκκλησίας μέχρι την οδό Γράμμου εξαιτίας του συγκεντρωμένου κόσμου.