Τα ψέμματα του νόμιμου κυρίου Μανιατογιάννη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου!

Μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (22/07/20) και όσα έγιναν με την Βούλα Αρσένη, τις ψηφοφορίες (που δεν έγιναν) και το Μεγάλο Ρουσφέτι στον εκδότη Νίκο Καραμανλή, ο δήμαρχος επέλεξε την.. επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου για να επιτεθεί στον Αργύρη Ντινόπουλο.

Κανείς δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα δεν επιτίθεται μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.Και επιπλέον λέει και ψέμματα!

 

Προσέξτε την τελευταία παράγραφο για τις δήθεν “αοριστίες” του Αργύρη Ντινόπουλο ο οποίος διαψεύδει τον δήμαρχο με βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο You Tube. Εκτός από τον ίδιο (Ντινόπουλο) και οι άλλοι τρείς επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ζήτησαν να λάβει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο για ακύρωση του διαγωνισμού των 42.000 ευρώ του λευκώματος.

Αυτό είναι το βίντεο που διαψεύδει τον δήμαρχο όταν ισχυρίζεται (στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου) ότι “δεν έγινε αποδεκτό από τους δημοτικούς συμβούλους” το αίτημα του Αργύρη Ντινόπουλου για ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για το λεύκωμα των 42.000 ευρώ.

 

 

Με αυτήν την τελευταία παράγραφο κλείνει το  “Δελτίο Τύπου” που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου για το θέμα του λευκώματος των 42.000 ευρώ.