Ψήφισαν Μ.Κ.Ο που δεν δημοσιεύει οικονομικά στοιχεία από το… 2011! (VIDEO)

Ξεκινείστε την ενημέρωσή σας βλέποντας το παραπάνω VIDEO (διάρκεια 2’20”)

Αρσένη-Μανιατογιάννης-Πισιμίσης: Ψήφισαν να δοθούν λεφτά από την Περιφέρεια Αττικής στην ΜΚΟ του Απόστολου Φορλίδα που δεν έχει δημοσιεύσει οικονομικά στοιχεία από το 2011.

Με την ψήφο του ο Πισιμίσης “έσωσε” την ΜΚΟ του Φορλίδα προς ικανοποίηση των Μανιατογιάννη-Αρσένη.

Χωρίς την ψήφο Πισιμίση η χρηματοδότηση του Φορλίδα δεν θα περνούσε από το δημοτικό συμβούλιο.

Στο δημοτικό συμβούλιο (26/06/20) οι Μανιατογιάννης-Πισιμίσης ψήφισαν μαζί υπερ της παραμονής και χρηματοδότησης της ΜΚΟ “Φάρος” του Απόστολου Φορλίδα στον Δήμο Βριλησσίων.

Τι έκαναν οι άλλες παρατάξεις

Οι άλλες δημοτικές παρατάξεις είτε καταψήφισαν (Ντινόπουλος) είτε απείχαν (Βήττος, Αθανασοπούλου) είτε ψήφισαν “παρών” (Τσούτσιας)

Κανένα δημοσιευμένο οικονομικό στοιχείο της ΜΚΟ από το… 2011.

Στην επίσιμη ιστοσελίδα της ΜΚΟ δεν υπάρχει κανένα οικονομικό στοιχείο από το …2011

Πρόεδρος  ο Απόστολος Φορλίδας που μεγάλωσε (και) στην.. Αφρική

Ο Φορλίδας ως δημοσιογράφος, καναλάρχης, σύμβουλος πρωθυπουργού και υπουργών, αλλά χωρίς να αναφέρει ούτε ένα όνομα.

Τι λέει ο Φορλίδας για τον εαυτό του

Ο Απόστολος Φορλίδας σε πρόσφατη φωτό

Εμφανίζεται ως δημοσιογράφος, καναλάρχης και συνεργάτης πρωθυπουργών και υπουργών.

Χωρίς να αναφέρει ούτε ένα όνομα (καναλιού, πρωθυπουργού, υπουργών)

Πώς θα γίνει η χρηματοδότηση Φορλίδα με την ψήφο των Μανιατογιάννη-Πισιμίση.

Μανιατογιάννης, Πισιμίσης,Αρσένη. Ένωσαν δυνάμεις και πέρασαν το δημοτικό συμβούλιο την παράταση λειτουργίας της επίμαχης ΜΚΟ.

Οι Μανιατογιάννης-Πισιμίσης-Αρσένη ψήφισαν την χρηματοδότηση του Φορλίδα από την Περιφέρεια Αττικής μέχρι το τέλος του 2022 (χρηματοδοτείται ήδη από το 2017)

Τι κάνει ο Φορλίδας με τα λεφτά που του δίνουν.

Δεν έχει δημοσιεύσει οικονομικό απολογισμό από το…2011

Ο Φορλίδας με τα λεφτά που εισπράττει από την Περιφέρεια Αττικής πληρώνει τρείς υπαλλήλους της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Βριλησσίων χωρίς να έχει δημοσιεύσει (από το 2011) το παραμικρό οικονομικό στοιχείο στην ιστοσελίδα της ΜΚΟ.

Οι τρεις υπάλληλοι προσλαμβάνονται από τον Φορλίδα χωρίς διαγνωνιστική διαδικασία (ΑΣΕΠ κλπ) παρά το γεγονός ότι πληρώνονται με δημόσιο ή κοινοτικό χρήμα.

Εμπλέκεται στην υπόθεση Φορλίδα και η αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη

Υπερ της χρηματοδότησης Φορλίδα τάχθηκε και η αντιπεριφεριάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη ισχυριζόμενη μάλιστα ότι το να δοθούν τα λεφτά στον Φορλίδα είναι επιθυμία του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη (δείτε το VIDEO)

Kεφαλογιάννη: “Αύριο τα πράγματα με την πανδημία μπορεί να είναι και πολύ χειρότερα”

Η Λουκία Κεφαλογιάννη στην προσπάθειά της να χρηματοδοτηθεί ο Φορλίδας είπε ότι μπορεί να χειροτερέψει η πανδημία και γι’ αυτό πρέπει να στηριχθεί η ΜΚΟ του Φορλίδα.

Παρόλα αυτά την επομένη των δηλώσεων Κεφαλογιάννη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι “τα επίπεδα εξάπλωσης του ιού στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλά”

 

“Πολύ χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα με την πανδημία” δήλωσε η Λουκία Κεφαλογιάννη επιχειρηματολογώντας υπερ της χρηματοδότησης του Φορλίδα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαπίστωσε την επομένη ημέρα των δηλώσεων Κεφαλογιάννη “πολύ χαμηλά επίπεδα εξάπλωσης του ιού στην Ελλάδα”

Αυτή είναι όλη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (26/06/20) στην οποία οι Μανιατογιάννης-Πισιμίσης ψήφισαν υπερ της ΜΚΟ του Φορλίδα (δείτε το VIDEO)