Ποιοί είναι οι 4 “εξαφανισμένοι” δημοτικοί σύμβουλοι του Πισιμίση.

Την ημέρα της της ψηφοφορίας για τα 42.000 ευρώ από τον Ξένο Μανιατογιάννη στον εκδότη Νίκο Καραμανλή “χάθηκαν” και οι 4: Μαντινίδου-Μαρίνης-Σταματελλόπουλος-Κάππας.

Τι ισχυρίζονται οι Μαντινίδου-Μαρίνης (τακτικά μέλη)

Οι Μαντινίδου-Μαρίνης ισχυρίζονται ότι δεν κατάφεραν να συνδεθούν στην τηλεδιάσκεψη ο ένας “για λόγους υγείας” η άλλη “για λόγους επαγγελματικούς”

Τι ισχυρίζονται οι Σταματελλόπουλος-Κάππας (αναπληρωματικά μέλη)

Δεν έχουν κάνει καμμία δήλωση. Δηλαδή αν ειδοποιήθηκαν από Μαντινίδου-Μαρίνη ότι επειδή οι ίδιοι (ως τακτικά μέλη) δεν θα μπορούσαν να παραστούν, να πάνε οι Σταματελλόπουλος-Κάππας  (ως αναπληρωματικά μέλη) στην θέση τους

Τι ισχυρίζεται ο Πισιμίσης για τα 42.000 του Μανιατογιάννη.

Η ψηφοφορία ήταν τυπική και γι’αυτό δεν πήγαμε! Είπαμε όχι στο λεύκωμα, αλλά δεν είπαμε όχι στα 42.000 ευρώ στον εκδότη Νίκο Καραμανλή (“απουσιάζαμε” από την ψηφοφορία, δεν στείλαμε ούτε τους αναπληρωματικούς)

Αυτό είναι το σχετικό δημοσίευμά του.

Σχετικά με την αναφορά  του Γιάννη Πισιμίση στην αξιωματική αντιπολίτευση, αυτή είναι η ανακοίνωση του συνδυασμού “Βριλήσσια Δυνατά”

“Τα τακτικά (Αναστάσιος Δημητρίου, Κατερίνα Χρυσοπούλου) ή τα αναπληρωματικά (Χρήστος Γούναρης, Μάριος Δεσποτίσης) μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν παραστεί σε όλες τις συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής, πλην ίσως μιάς συνεδρίασης. Εαν ο κύριος Πισιμίσης μπορεί να απαριθμήσει τις … πολλές φορές (όπως ισχυρίζεται) της απουσίας τους, ας το πράξει. Αλλιώς είναι εκτεθειμένος”