Ντινόπουλος σε Μανιατογιάννη: Αγκάλιασε αδέσποτα γατάκια, όχι αδέσποτους δημοσιογράφους

"Αδέσποτο" site χωρίς κανένα όνομα υπευθύνου ( του οποίου το όνομα ζητείται) όταν ακόμη και στα αδέσποτα γατάκια του Δήμου δίδεται συνήθως κάποιο όνομα.

Με αφορμή ανάρτηση του παραπάνω site που σχετίζεται άμεσα με την διοίκηση του Δήμου και στηρίζει την διοίκηση Μανιατογιάννη ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης  Αργύρης Ντινόπουλος απέστειλε την παρακάτω απάντηση για το περιεχόμενο της οποίας έχει και την απόλυτη ευθύνη.

Η απάντηση του Αργύρη Ντινόπουλου

Έχω δημοσίως δηλώσει ότι θα στηρίξω την διοίκηση Μανιατογιάννη σε 5 μεγάλα έργα της πόλης. Εφόσον,βεβαίως,αποφασίσει να τα υλοποίησει.Αυτά είναι: Aπομάκρυνση απορριμματοφόρων από ναυτική βάση, επαναλειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας, αξιοποίηση tennis club, ενίσχυση ασφάλειας δημοτών, επέκταση πεζοδρομήσεων και δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου.

Εγώ ό,τι λέω το λέω με την υπογραφή μου και δεσμεύομαι νομικά

Βάζω τα πλήρη στοιχεία μου στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ που εκδίδω και χρηματοδοτώ και η οποία είναι το ΜΟΝΟ τοπικό μέσο ενημέρωσης που εκφράζει τις προσωπικές απόψεις μου.

Η διοίκηση του Δήμου κρύβεται πίσω από ένα site που ο ιδιοκτήτης του (ανά) ΖΗΤΕΙΤΑΙ (το λέει και μόνος του)

Το όνομα του ιδιοκτήτη δεν αναφέρεται πουθενά στην “ταυτότητα” του site. ΖΗΤΕΙΤΑΙ και από τους ίδιους.

Σε αυτό το ανώνυμο site ZΗΤΕΙΤΑΙ (εκτός από τον ιδιοκτήτη) και η στοιχειώδης δημοσιογραφική δεοντολογία (και ευφυία)

Το ανώνυμο site “ΖΗΤΕΙΤΑΙ” αναπαράγει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το δυστυχισμένο αδέσποτο γατάκι ΣΕΛ οι οποίες (αναρτήσεις) δεν απευθύνονται καν σε εμένα ούτε ανέφερουν πουθενά το όνομά μου.

Το ανώνυμο site “ZHTEITAI” πριν από τον Σελ (ανα) ΖΗΤΟΥΣΕ και την γνωστή τριάδα Παπαδόπουλου-Ιωαννίδη-Πισιμίση

Πριν από τις εκλογές ΖΗΤΟΥΣΕ από τους Παπαδόπουλο-Ιωαννίδη-Πισιμίση να με καθυβρίζουν (και αυτοί, βέβαια, ανταποκρινόταν στην ζήτηση)

Πριν από την τριάδα το ανώνυμο site “ΖΗΤΕΙΤΑΙ” εκτόξευε λάσπη εναντίον μου με υπόδειξη (δυστυχώς) της διοίκησης του Δήμου.

Οι “παράνομες πράξεις” ήταν παρακώλυση συγκοινωνιών (στην σύγκρουση με τα ΜΑΤ στην ναυτική βάση) και η μήνυση του εργολάβου Σπανού επειδή δεν του αποζημίωνα το οικόπεδό του.

Και μια φιλική υπόδειξη προς την διοίκηση του Δήμου: Προσέξτε τους αδέσποτους “δημοσιογράφους” γιατί συνήθως ΖΗΤΑΝΕ.

Στην αρχή όλα φαίνονται “ειδυλλιακά” αλλά μετά ενδέχεται να σας ΖΗΤΑΝΕ όλο και περισσότερο… γάλα.