Ντινόπουλος σε Χατζηδάκη: “Μην βάλεις σκουπίδια στο πάρκο που μας έδωσε ο Καραμανλής και εγκαινίασε ο Μητσοτάκης!

"Στό πάρκο που εγκαινίασε ο Μητσοτάκης δεν μπορείς να βάλεις απορρίμματα" αναφέρει στην επιστολή του ο Αργ'υρης Ντινόπουλος προς τον Κωστή Χατζηδάκη.

Να αποσύρει άμεσα το άρθρο 92 του Σχεδίου Νόμου που προβλέπει την δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμμάτων στην Ναυτική Βάση καλεί με επιστολή του τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Αργύρης Ντινόπουλος.

Η επιστολή του Αργύρη Ντινόπουλου

Για να διαβάσετε όλη την επιστολή κάντε κλικ εδώ

Η επιστολή κοινοποιείται σε  βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στην Β’ Αθηνών (Βόρειος Τομέας)

Καραμανλής και Μητσοτάκης

Ο Αργύρης Ντινόπουλος επισημαίνει ότι η Ναυτική Βάση παραδόθηκε στον Δήμο Βριλησσίων (το 2005) από τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Την κυβέρνηση στην τελετή παράδοσης είχε εκπροσωπήσει ο σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!

Νομιμοποιείται ο σκουπιδότοπος

Με το Σχέδιο Νόμου προβλέπεται να δημιουργηθεί στην Ναυτική Βάση Σταθμός Διαχείρισης Απορριμμάτων νομιμοποιώντας (!) έτσι την μετατροπή από την σημερινή διοίκηση του Δήμου τμήματος της έκταση σε πραγματικό σκουπιδότοπο.

Αγανάκτηση των δημοτών με την διοίκηση

Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην Ναυτική Βάση με ευθύνη της σημερινής διοίκησης έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των δημοτών.

Ερωτηματικά και για το υπόγειο γκαράζ που καταστρέφει τον χώρο

Αλλά ερωτηματικά προκύπτουν και για τα σχέδια που παρουσιάστηκαν προεκλογικά για διατήρηση των αποριμματοφόρων στην Ναυτική Βάση δίπλα σε… θερινό κινηματογράφο (!) ή (στο δημοτικό συμβούλιο της 29/01/20) για την δημιουργία υπόγειου γκαράζ απορριμματοφόρων μέσα στην Ναυτική Βάση.