ΝΕΑ ΠΝΟΗ: Προσέφερε υλικό για την τηλε-εκπαίδευση σε μαθητές του 6ου δημοτικού.

Ο επικεφαλής  της “Νέας Πνοής” Γιάννης Πισιμίσης και στελέχη της δημοτικής παράταξης προσέφεραν υλικό ηλεκτρονικών υπολογιστών που είναι απαραίτητο για την τηλε-εκπαίδευση σε μαθητές του 6ου δημοτικού σχολείου Βριλησσίων.

Όπως είναι γνωστό μια τάξη του σχολείου αυτού (η Γ3) έχει κλείσει λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε μαθήτρια ενώ όλο το υπόλοιπο σχολείο λειτουργεί κανονικά.

Αυτή είναι το κείμενο της σχετικής ανάρτησης του Γιάννη Πισιμίση στο διαδίκτυο

“Σήμερα το πρωί η παράταξή μας “Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια” παρέδωσε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων και στον Διευθυντή του Σχολείου κ. Σωτήρη Γεωργόπουλο, 3 ίντερνετ usb sticks 128 mbps , ένα pocket wifi για ίντερνετ και 4 κάρτες με 8 GB + 10GB για τους μαθητές του Γ1 τμήματος του σχολείου που έχει κλείσει λόγω κρούσματος κορωνοϊού και πλέον γίνονται μαθήματα εξ αποστάσεως.
Έπειτα από συνεννόηση με τον Διευθυντή του Σχολείου τα sticks και οι κάρτες σύνδεσης παραδόθηκαν στο Σχολείο προκειμένου να δοθούν σε οικογένειες μαθητών που έχουν ανάγκη. Καλή δύναμη σε όλους τους εκπαιδευτικούς στον δύσκολο αγώνα που δίνουν, στους γονείς και φυσικά στους μαθητές”