Μανιατογιάννης-Πισιμίσης-Αρσένη: Χέρι-Χέρι σε ΜΚΟ

Μανιατογιάννης, Πισιμίσης,Αρσένη. Ένωσαν δυνάμεις και πέρασαν το δημοτικό συμβούλιο την παράταση λειτουργίας της επίμαχης ΜΚΟ.

(ανανεωμένο)

Χωρίς την ψήφο Πισιμίση δεν θα παρατεινόταν η λειτουργία της ΜΚΟ

Χέρι βοηθείας στην διοίκηση Μανιατογιάννη έδωσε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης ( “Νέα Πνοή”) στο δημοτικό συμβούλιο Γιάννης Πισιμίσης.

Ψήφισε υπέρ της παράτασης για δύο και πλέον χρόνια (μέχρι το τέλος του 2022) της λειτουργίας της ΜΚΟ “Φάρος” στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων.

Δεν δημοσιεύει οικονομικά στοιχεία

Η ΜΚΟ “Φάρος” δεν έχει δημοσιεύσει οικονομικά στοιχεία από το… 2011.

Ο Γιάννης Πισιμίσης παρουσιάστηκε αντίθετος με την λειτουργία των ΜΚΟ, αλλά τελικώς ψήφισε υπερ της χρηματοδότησης της ΜΚΟ “Φάρος” από την Περιφέρεια Αττικής.

Δείτε το σχετικό VIDEO

Στον πολιτικό κόσμο όλοι -πλην ΣΥΡΙΖΑ-κατά των ΜΚΟ

Η λειτουργία των ΜΚΟ έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε μεγάλη μερίδα του πολιτικού κόσμου κυρίως της κεντροδεξιάς αφού πολλές από αυτές ανέπτυξαν (κυρίως επί ΣΥΡΙΖΑ) δραστηριότητες στα όρια (τουλάχιστον) της νομιμότητας.

Συνεργάτης.. υπουργών και πρωθυπουργών χωρίς όνομα

H συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει ως διαχειριστή τον Απόστολο Φορλίδα που εμφανίζεται ως δημοσιογράφος, καναλάρχης και σύμβουλος υπουργών και πρωθυπουργών χωρίς να παρουσιάζει κανένα στοιχείο και κανένα όνομα  καναλιού ή… πρωθυπουργού.

Τι κάνει ο Φορλίδας

Απόστολος Φορλίδας

Ο Φορλίδας εισπράττει λεφτά από την Περιφέρεια Αττικής (τώρα και με την ψήφο των Μανιατογιάννη-Πισιμίση) και πληρώνει τρείς υπαλλήλους του κοινωνικού παντοπωλείου που τους προσλαμβάνει χωρίς καμμία διαγωνιστική διαδικασία.

Του ανανέωσαν την δουλειά.

Μανιατογιάννης, Πισιμίσης,Αρσένη. Ένωσαν δυνάμεις και πέρασαν το δημοτικό συμβούλιο την παράταση λειτουργίας της επίμαχης ΜΚΟ.

Την δουλειά αυτή ο Φορλίδας  (χωρίς να αποδίδει και οικονομικούς απολογισμούς, όπως φαίνεται από την επίσημη ιστοσελίδα του) την κάνει από το 2017. Οι Πισιμίσης-Μανιατογιάννης του παρέτειναν την σύμβαση μέχρι τα τέλη του… 2022.

Δεν ψήφισε η Σοφία Μαντινίδου

Στην διάρκεια της ψηφοφορίας αποχώρησε (και δεν ψήφισε υπερ της ΜΚΟ) η δημοτική σύμβουλος της δημοτικής ομάδας Πισιμίση Σοφία Μαντινίδου, χωρίς, πάντως, να είναι γνωστός ο λόγος της αποχώρησής της.

Εμπλοκή και της αντιπεριεφεριάρχου Λουκίας Κεφαλογιάννη

Τάχθηκε υπερ της ανανεώσης της σύμβασης του Φορλίδα γιατί όπως είπε μπορεί “τα πράγματα να πάνε χειρότερα με την πανδημία”.

Δείτε το σχετικό VIDEO

Σκληρά εναντίον των ΜΚΟ ο Αργύρης Ντινόπουλος

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Αργύρης Ντινόπουλος στηλίτευσε με σκληρά λόγια τον τρόπο λειτουργίας των ΜΚΟ και η αξιωματική αντιπολίτευση ( “Βριλήσσια Δυνατά”)  καταψήφισε την εισήγηση.

Κατά και ο Γιάννης Τσούτσιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι της “Δράσης” ψήφισαν “παρόντες”

Η δημοτική παράταξη “Δράση” του Γιάννη Τσούτσια δεν ψήφισε  την ΜΚΟ (δήλωσαν “παρόντες” κατά την ψηφοφορία)

Μανιατογιάννης-Αρσένη: Απαραίτητη η ΜΚΟ για λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου-φαρμακείου

Ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης και η αρμόδια αντιδήμαρχος Βούλα Αρσένη επιχειρηματολογώντας υπερ της λειτουργίας της ΜΚΟ τόνισαν ότι είναι (η ΜΚΟ) απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου και φαρμακείου του Δήμου.

“Εκτάκτως”  για την ΜΚΟ του Φορλίδα

Μανιατογιάννης-Πισιμίσης συμφώνησαν στην λειτουργία της ΜΚΟ του Απόστολου Φορλίδα στα Βριλήσσια για δύο ακόμη χρόνια

Το  (26/06/20)  δημοτικό συμβούλιο διεξήχθη εκτάκτως και με τηλεδιάσκεψη προκειμένου να παραταθεί η λειτουργία της επίμαχης ΜΚΟ του Φορλίδα.