Επιμένει! Απολογητής του ΔΕΔΔΗΕ ο Πισιμίσης.

Μόνος σε όλη την τοπική αυτοδιοίκηση της χώρας

Με νέο δημοσίευμά του ο Γιάννης Πισιμίσης επιμένει (;) να είναι απολογητής του ΔΕΔΔΗΕ σε αντίθεση με σύσσωμη την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και ίδια την κυβέρνηση  που αναγνώρισε τις ευθύνες του ΔΕΔΔΗΕ στις διακοπές ρεύματος κατά την πρόσφατη κακοκαιρία.

Σφιχτός εναγκαλισμός

Έστω και αν το δημοσίευμα Πισιμίση έγινε στα πλαίσια της αντιπαράθεσής του με την διοίκηση (αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση!) για το θέμα της διαχείρισης της κακοκαιρίας η εμμονή στον εναγκαλισμό με τον ΔΕΔΔΗΕ δημιουργεί ερωτηματικά.

Και μετά το δημοτικό συμβούλιο επιμένει με αρθρογραφία να υπερασπίζεται τον ΔΕΔΔΗΕ

Ακολουθεί τον.. μέντορα

Ο αυτοδιοικητικός μέντορας του Γιάννη Πισιμίση τέως δήμαρχος Νίκος Παπαδόπουλος είχε επίσης γίνει απολογητής της ΔΕΗ (μητρικής εταιρίας του ΔΕΔΔΗΕ) όταν αυτή επρόκειτο να εγκατασταθεί στην Ναυτική Βάση.

Ο Γιάννης Πισιμίσης.. βραβεύει τον Νίκο Παπαδόπουλο που είχε επίσης ταχθεί υπερ της εγκατάστασης της ΔΕΗ στην Ναυτική Βάση. Τώρα τον ακολουθεί (following) με τον ΔΕΔΔΗΕ

Τι ειπώθηκε για τον ΔΕΔΔΗΕ (VIDEO)

Σχετικά με το τι ειπώθηκε για τον ΔΕΔΔΗΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο (01/03/21) αυτό είναι ένα απόσπασμα από την ομιλία του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.