Δύο νέες αίθουσες για τη δίχρονη προσχολική αγωγή με πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Περικλής», Νικήτα Τσιρίγο και τη γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Γιαννούλα Μούρκου, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης.

Το αντικείμενο της συνομιλίας τους ήταν η εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής και οι υποδομές των σχολικών κτιρίων στον Δήμο Βριλησσίων.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους παριστάμενους για όλες τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί από τη διοίκηση για την επίλυση της στέγασης της δίχρονης αγωγής, όπως τις συναντήσεις στο υπουργείο Παιδείας και την ΚΤ.Υ.Π. , καθώς επίσης και για την πρόθεση του να προχωρήσει στην απόκτηση δύο επιπλέον αιθουσών με δική του πρωτοβουλία, πέρα από τη συγκεκριμένη που ήδη έχει δρομολογηθεί από την ΚΤ.ΥΠ.

Επίσης, μετέφερε τη δέσμευση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΤ.ΥΠ Αθανάσιου Γιάνναρη ό,τι ήδη έχει αναλάβει η ανάδοχος εταιρεία και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης της προκατασκευασμένης αίθουσας, στο σημείο που η υπηρεσία έχει χωροθετήσει. ΄

Οσον αφορά στις σχολικές υποδομές ο δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι «η δημοτική Αρχή είναι σε στενή συνεργασία με τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. τόσο για τις παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου Βριλησσίων, όσο και για τις νέες εγκαταστάσεις που θα υλοποιηθούν με κεντρική χρηματοδότηση».

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος η αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού & Ανθρωπίνου Δυναμικού Σοφία Χαντζάρα και ο αντιδήμαρχος Υποδομών και Οικονομικών Πόρων Κωνσταντίνος Βαφειάδης.