Έτσι “έδεσε” η Β.Aρσένη το Μεγάλο Ρουσφέτι στον εκδότη Ν.Καραμανλή

Και όμως οι μάσκες έπεσαν! Από το κοινωνικό παντοπωλείο η Βούλα Αρσένη βρέθηκε υπέρμαχη του “ντελικατέσεν” λευκώματος 42.000 ευρώ και ανέλαβε να αποτρέψει την ακύρωση της ανάθεσής του στον Νίκο Καρμανλή από το δημοτικό συμβούλιο

Τι έκανε χθές η Βούλα Αρσένη στο δημοτικό συμβούλιο.

Ανέλαβε να καθαρίσει την υπόθεση των 42.000 ευρώ στον εκδότη Νίκο Καραμανλή για το ιστορικό λεύκωμα των Βριλησσίων. Η πρόεδρος του κοινωνικού οργανισμού Βούλα Αρσένη  έγινε (ειδικά για την χθεσινή συνεδρίαση) και.. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ώστε να μην ακυρωθεί από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου ο διαγωνισμός με την μια μόνον προσφορά (αυτή του Νίκου Καρμανλή) για τα 42.000 ευρώ

Ο εκλεγμένος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αποστόλης Λύτρας φρόντισε να απουσιάσει από την επίμαχη συνεδρίαση.

Γνωρίζοντας τις μεθοδεύσεις Μανιατογιάννη για να περάσει τα 42.000 ευρώ στον εκδότη Νίκο Καραμανλή ο έμπειρος δικηγόρος Αποστόλης Λύτρας φρόντισε να απουσιάσει από την συνεδρίαση (και προεδρία) του δημοτικού συμβουλίου παραχωρώντας την θέση του στην “πρόθυμη” Βούλα Αρσένη

Κοινή γραμμή Αργύρη Ντινόπουλου-Γιάννη Πισιμίση κόντρα στο Μεγάλο Ρουσφέτι των 42.000 ευρώ του Μανιατογιάννη.

Τις δυνάμεις τους ένωσαν οι Αργύρης Ντινόπουλος και Γιάννης Πισιμίσης για να αποτρέψουν την κατασπατάληση των 42.000 ευρώ στο Μεγάλο Ρουσφέτι του Μανιατογιάννη στον εκδότη Νίκο Καραμανλή.

Για κατασπατάληση 42.000 ευρώ κατήγγειλαν τον Μανιατογιάννη και οι ΓιάννηςΤσούτσιας και Βασίλης Βήτος.

Ο Γιάννης Τσούτσιας μίλησε για εξυπηρέτηση Μανιατογιάννη σε εκδοτικά συμφέροντα και ο Βασίλης Βήττος τόνισε ότι τα 42.000 ευρώ πρέπει να διατεθούν στις υποδομές Παιδείας της πόλης.

Συνολικά 19 ΟΧΙ στο Μεγάλο Ρουσφέτι του λευκώματος από σύσσωμη την αντιπολίτευση (δείτε το ΒΙΝΤΕΟ)

Τρείς δημοτικοί σύμβουλοι του Μανιατογιάννη  απουσίασαν από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Έτσι απέφυγαν (εκούσια ή ακούσια) να υπερασπιστούν το λεύκωμα των 42.000 ευρώ.

Παναγιώτης Φυκίρης, Σοφία Χατζάρα και Αποστόλης Λύτρας απουσίασαν από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου συζητήθηκε το επίμαχο θέμα του λευκώματος των 42.000 ευρώ.

Ο δήμαρχος  και η (εκτάκτως) πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βούλα Αρσένη πήραν επάνω τους το θέμα του εκδότη Νίκου Καραμανλή  και του λευκώματος των 42.000 ευρώ.

Υπερασπίστηκαν από κοινού την ανάθεση του λευκώματος των 42.000 ευρω στον εκδότη Νίκο Καραμανλή που με την σειρά του είχε αναλάβει (ανάμεσα σε πολλά άλλα) και την αντίστοιχη υπεράσπιση του δημάρχου στο θέμα της εγκατάστασης σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην ναυτική βάση

Και οι άλλοι επτά “πρόθυμοι”

Φωτεινή Μάρα, Χριστίνα Μαλακού ,Ιωάννα Κυρίτση, Αλέξης Μαυραγάννης, Κώστας Βαφειάδης και Μαρία Ντούμα οι δημοτικοί σύμβουλοι που είπαν ΝΑΙ στην ανάθεση των 42.000 ευρώ στον εκδότη Νίκο Καραμανλή.

Μετά τα 19 ΟΧΙ και τα 7 ΝΑΙ στο Λεύκωμα των 42.000 ευρώ η Βούλα Αρσένη αρνήθηκε να φέρει το θέμα προς ψηφοφορία (δείτε το ΒΙΝΤΕΟ)

Ο  δήμαρχος χαρακτήρισε  “εκτροπή” την ψηφοφορία (19 ΟΧΙ – 7 ΝΑΙ) που θα ανέτρεπε το Μεγάλο Ρουσφέτι των 42.000 ευρώ. (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ)

Η υπόθεση του λευκώματος των 42.000 ευρώ, πάντως, αναμένεται να απασχολήσει έντονα την τοπική κοινωνία το προσεχές διάστημα.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το vrilissiapress.gr θα αναρτήσει τις αμέσως επόμενες ώρες τις τοποθετήσεις του δημάρχου, της (εκάκτως) προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, των επικεφαλής των παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων στην χθεσινή (22-07-20) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ώστε να ενημερωθούν πλήρως οι δημότες των Βριλησσίων