Αλλόκοτο: Συνεννοήθηκε με Χατζηδάκη για τα απορρίμματα στην ναυτική βάση και τώρα αναβάλλει το δημοτικό συμβούλιο!

Σε συνενόηση με Μανιατογιάννη ο Κωστής Χατζηδάκης χωροθέτησε Σταθμό Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Ναυτική Βάση.

Ύστερα από την (αποκαλυφθείσα) συνενόηση Μανιατογιάννη με τον Κωστή Χατζηδάκη για χωροθέτηση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Ναυτική Βάση ο Δήμαρχος ανέβαλε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο δήμαρχος μόλις πριν λίγα λεπτά ενημέρωσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ότι αναβάλει το δημοτικό συμβούλιο που ήταν προγραματισμένο για τις 18.30 σήμερα το απόγευμα!

Αμέσως πριν είχε λάβει την εισήγηση του Ντινόπουλου για οριστική απομάκρυνση των απορριμματοφόρων από την Ναυτική Βάση (η οποία λόγω της αναβολής δεν θα συζητηθεί)

Η αναβολή έγινε μόλις κοινοποιήθηκε η είσηγηση του Αργύρη Ντινόπουλου προς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να ληφθεί ΣΗΜΕΡΑ απόφαση για οριστική απομάκρυνση των απορριμματοφόρων (και του παράνομου Σταθμού Μεταφόρτωσης) από την Ναυτική Βάση.

Παραβίαση αυτοδιοικητικών και δημοκρατικών κανόνων

Ο δήμαρχος είπε ότι (αντί δημοτικού συμβουλίου) θα συγκαλέσει αύριο σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων (!) ενέργεια που συνιστά (σύμφωνα με την στοιχειώδη αυτοδοικητική πρακτική) κατάφωρη παραβίαση του αντιπροσωπευτικού  ρόλου του δημοτικού συμβουλίου.

Οι αποκαλύψεις μετά την επιστολή Ντινόπουλου σε Χατζηδάκη

Οι εξελίξεις στο θέμα της ναυτικής βάσης ξεκίνησαν με χθεσινή “σκληρή” επιστολή του Αργύρη Ντινόπουλου στον Υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος χωροθέτησε Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στην Ναυτική Βάση!

Συνεννόηση Μανιατογιάννη-Χατζηδάκη!

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος μιλώντας (μετά την επιστολή Ντινόπουλου) για την χωροθέτηση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Ναυτική Βάση είπε ότι αυτό το έκανε σε συννενόηση με τον Ξένο Μανιταογιάννη!

Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις από το vrilissiapress

Νέες αποκαλύψεις αναμένονται  τις αμέσως επόμενες ώρες

Oι επισκέπτες του vriliisisiapress θα τηρούνται ενήμεροι με συνεχή ροή ειδήσεων.

“Λαγός” ο Πισιμίσης

Προεκλογικά ο επικεφαλής της Νέας Πνοής Γιάννης Πισιμίσης (με τον οποίο, επίσης, συνεννοήθηκε χθές ο Κωστής Χατζηδάκης) είχε προτείνει την χωροθέτηση σταθμού απορριμματοφόρων στην Ναυτική Βάση σε 8,5 στρέμματα!

Συμπέσαν και στον αριθμό των στρεμμάτων “απορριμμάτων”

Όσα ακριβώς στρέμματα “σκουπιδιών” συννοήθηκε ο Μανιατογιάννης και με τον Κωστή Χατζηδάκη για να χωροθετήσει στην Ναυτική Βάση (ως Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων)

8,5 στρέμματα “σκουπιδιών” ο Πισιμίσης προεκλογικά (με σχέδιο… Δημαρά)
8,5 στρεμματα “σκουπιδιών” μετεκλογικά ο Μανιατογιάννης σε συνεννόηση με τον Κωστή Χατζηδάκη

Πριν από τον Κωστή Χατζηδάκη συμφωνούσε (για τον χώρο απορριμματοφόρων στην Ναυτική Βάση) και με τον Πισιμίση!