Ξένος Μανιατογιάννης: «H λειτουργία της πόλης και η δημόσια υγεία πάνω απ΄όλα »

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης ζήτησε Συμβούλιο των Επικεφαλής των Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου σε σχέση με το Αρ.92 του κατατεθέντος Ν/Σ του Υ.Π.ΕΝ. στο οποίο προβλέπεται ρύθμιση προσωρινής λειτουργίας του δημοτικού αμαξοστασίου, με αντικείμενο το χρονοδιάγραμμα παύσης λειτουργίας του και την εξεύρεση μόνιμης λύσης χωροθέτησής του σε νέο χώρο, με κατάλληλες πολεοδομικές χρήσεις.

Οι Επικεφαλής των Παρατάξεων, αρνούμενοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε μία προσπάθεια συναινετικών- ρεαλιστικών λύσεων δεν προσήλθαν στη συνάντηση, θέτοντας με τη στάση τους σε μεγάλο κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία και τη Δημόσια Υγεία της πόλης, εν μέσω διανυόμενης κρίσης πανδημίας.

Ξένος Μανιατογιάννης: «Ως Δήμαρχος δεσμεύομαι απέναντι στους πολίτες , αναλαμβάνοντας με οποιαδήποτε κόστος, να διατηρήσω τη βιώσιμη λειτουργία και τη Δημόσια Υγεία της πόλης. Καλώ τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις μεθοδεύσεις όσων ανεύθυνα, άκριτα και επιπόλαια επιλέγουν το «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ» και απορρίπτουν ακόμη και τη δυνατότητα προσωρινής λειτουργίας του στόλου αποκομιδής απορριμμάτων, με ό,τι συνέπειες προκύπτουν για την υγεία των δημοτών και της πόλης».