Καρέλλας: “Ούτε απορριμματοφόρα στην Ναυτική Βάση ούτε απόβλητα στα Άνω Βριλήσσια”

Την οργή των συνδημοτών του στα Άνω Βριλήσσια για απόβλητα στο δημοτικό οικόπεδο και για (υπόγειο) γκαράζ απορριμματοφόρων στην Ναυτική Βάση εξέφρασε με δηλώσεις του και με ΒΙΝΤΕΟ που δημοσιοποίησε ο Τάσος Καρέλλας.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τάσος Καρέλλας (εκπρόσωπος του συνδυασμού “Βριλήσσια Δυνατά” στα Άνω Βριλήσσια) έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Εμφανίστηκαν από την διοίκηση Μανιατογιάννη νέες μακέτες και φωτογραφίες για διαχείριση αποβλήτων στην είσοδο (δημοτικό οικόπεδο) των Άνω Βριλησσίων. Για να συμπληρώσουν άλλες προεκλογικές (2019) μακέτες της Ναυτικής Βάσης. Εκείνες με το γκαράζ απορριμματοφόρων μέσα στον πνεύμονα πρασίνου. Γκαράζ που ΜΕΤΑ τις εκλογές έγινε και…υπόγειο! Ας το καταλάβουν όλοι: Απορριμματοφόρα στην Ναυτική Βάση και πάρκο στην είσοδο των Άνω Βριλησσίων δεν μπορούν να συνυπάρξουν! Παρά μόνον στις μακέτες. Τα Άνω Βριλήσσια- έτσι και αλλιώς διαχρονικά ξεχασμένα- δεν θα διαχειριστούν τώρα και τα απόβλητα του Δήμου. Οι συνδημότες μου στα Άνω Βριλήσσια απαιτούν πάρκο στο δημοτικό οικόπεδο χωρίς απορριμματοφόρα στην Ναυτική Βάση”