ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ‘Ετσι μείναμε χωρίς ρεύμα κύριε Μανιατογιάννη! (VIDEO)

(δείτε προηγουμένως το παραπάνω αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ διάρκειας μόλις μισού λεπτού)

To ντοκουμέντο αυτό που παρουσιάζει το vrilissiapress.gr απεικονίζει την αιτία της τεράστιας ταλαιπωρίας όσων βριλησσιωτών έμειναν χωρίς ρεύμα για 30 ώρες.

Το δένδρο αυτό είναι στην διασταύρωση των οδών Ολύμπου και Εθνικής Αντιστάσεως.

Και η κορυφή του κυριολεκτικά βουτάει μέσα στα ηλεκτρικά καλώδια.

Ο προιστάμενος της υπηρεσίας πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου (στην φωτό από προεκλογική συγκέντρωση του Ξένου Μανιατογιαννη) δεν το έβλεπε τόσα χρόνια;

Μα το δένδρο είναι σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Δήμου μας.

Και αν δεν το έβλεπε ο προιστάμενος, δεν το έβλεπε ο αντιδήμαρχος, δεν το έβλεπε ο δήμαρχος;  (ο προιστάμενος, πάντως, τον Μάιο το 2020 είχε σπεύσει να εκδώσει ανακοίνωση υπερ της παραμονής των απορριμματοφόρων στην ναυτική βάση!)

Δεκάδες τέτοια “ηλεκτρικά δένδρα” κατέρευσαν από το βάρος του χιονιού, παρέσυραν τα ηλεκτρικά καλώδια και βύθισαν τα Βριλήσσια στο σκοτάδι. Αυτή είναι η πολύ απλή αλήθεια!

 

Δήλωση του Αργύρη Ντινόπουλου

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αργύρης Ντινόπουλος απαντώντας στις σημερινές ανακοινώσεις του δημάρχου δήλωσε: “Η κακοδιοίκηση Μανιατογιάννη και η διάλυση των υπηρεσιών του Δήμου έφερε το σημερινό θλιβερό αποτέλεσμα. Η υπηρεσία πρασίνου χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση! Ωστε να μην επαναληφθεί, στην πρώτη σοβαρή κακοκαιρία,το θλιβερό φαινόμενο των .. ηλεκτρικών δένδρων που καταρρέουν και βραχυκυκλώνουν το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Δυστυχώς το νοικοκύρεμα των υπηρεσιών του Δήμου δεν μπορεί να γίνει από την σημερινή διοίκηση που , την τελευταία στιγμή, έτρεχε για να διορθώσει τα ολέθρια λάθη μιας ολόκληρης 6ετίας ”