Φέτος, η σχολική λίστα είναι υπόθεση του Marilia’s Bookstore στα Άνω Βριλήσσια

Ήρθε και φέτος εκείνη η περίοδος όπου γονείς με παιδιά τρέχουν στα καταστήματα με τις λίστες του σχολείου ανά χείρας, για να μαζέψουν τη γραφική ύλη ή και τα βιβλία για τα ιδιωτικά σχολεία. Όσοι έχουν περάσει από αυτό το στάδιο γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόνο εύκολη δεν είναι η διαδικασία

Μπλε τετράδια 50 φύλλων, Α4 100-φυλα με δύο θέματα, ζελατίνες για τις φωτοτυπίες, έναν διαβήτη, έναν χάρακα, μοιρογνωμόνιο, κι άλλα τετράδια κίτρινα αυτή τη φορά…. α, να μην ξεχάσω και τα μολύβια, τα στυλό, τις γόμες, το υλικό για τα εικαστικά και… Τι άλλο; Τι άλλο;

Όσο προσεκτικός και μεθοδικός κι αν είναι κάποιος, σίγουρα θα βγει από το κατάστημα έχοντας κάτι ξεχάσει. Οι πάντες, γονείς και μαθητές, γνωρίζουν ότι στο κατάστημα Marilia’s Bookstore στα Άνω Βριλήσσια θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει αύριο Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Όμως, όπως και να το κάνουμε, η σχολική λίστα δεν παύει να είναι μια… αγγαρεία για τους γονείς. Ε λοιπόν σας έχουμε πολύ καλά νέα! Φέτος, το Marilia’s Bookstore αναλαμβάνει να φτιάξει τη λίστα για λογαριασμό σας και χωρίς καν να χρειαστεί να ψάξετε για τετράδια, μολύβια, ζελατίνες, βιβλία κ.λπ.

Μάλιστα όλα αυτά με πολύ σημαντικές εκπτώσεις για όσους επιλέξουν την αγορά ολόκληρης της σχολικής λίστας από το αγαπημένο μας Marilia’s Bookstore ενώ την ίδια στιγμή μπορείς να αγοράσεις τις πλέον επώνυμες και ποιοτικές σχολικές τσάντες με εκπτώσεις έως και 50%.

Info:

Marilia’s Bookstore

Υψηλάντου 9, Βριλήσσια

τηλ.: 210 6135388