Επιστρέφει ο Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς – Όλες οι λεπτομέρειες

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του Χαλανδρίου, ο Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς, επιστρέφει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας. Με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία, ο Δήμος προγραμματίζει τρεις διαφορετικές διαδρομές, για μεγάλους και μικρούς. «Απολαμβάνουμε τον αγώνα, την κοινωνική συναναστροφή και τις ομορφιές της Ρεματιάς, καθώς μέρος του αγώνα διεξάγεται κατά μήκος της παραρεμάτιας ζώνης», ανέφερε η δημοτική Αρχή, προσθέτοντας ότι «πρόκειται ίσως για τον μοναδικό αγώνα δρόμου εντός πόλης, ο οποίος διεξάγεται σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον»

Οι διαδρομές και ώρες εκκίνησης

11   χλμ  Ανδρών – Γυναικών 08:30

5,5 χλμ  Ανδρών – Γυναικών 10.15

1   χλμ  Παιδιών 11.15

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι αιτήσεις συμμετοχής για όλους τους αγώνες γίνονται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο: https://evest.gr/entries/index.php/chalandri-registration

Οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και μέσω του κώδικα QR που υπάρχει πάνω στην αφίσα της εκδήλωσης.

Η διορία κατάθεσης δηλώσεων λήγει την Κυριακή 16/10/2022 (ώρα 24:00).

Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας», Λ. Πεντέλης 146, στα τηλέφωνα: 210 68 19 350 │ 210 68 56 410 και το email: agonasrematiashalandriou@halandri.gr

Πατήστε τα παρακάτω λινκ για να δείτε τις διαδρομές

► ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΓΩΝΑ 1 χλμ.

► ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΓΩΝΑ 11 χλμ. & 5,5 χλμ.

► ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΩ GARMIN CONNECT

Χ. Μαυρουδής: «Συνεχής προσπάθεια να αποκτήσει η πόλη τον Αθλητισμό που της αξίζει»

Σε μήνυμά του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού σημείωσε ότι «Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού συμπίπτει με την ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του 9ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, ο οποίος περιλαμβάνει μια ειδική διαδρομή για παιδιά. Καλούμε λοιπόν τους μαθητές/τριες της πόλης να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση, που αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα γιορτής μετά από δύο χρόνια πανδημίας και εγκλεισμού. Θα είμαστε όλοι εκεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, γιατί ο αθλητισμός πέρα από την ευγενή άμιλλα, συμβάλει στην κοινωνική ανάπτυξη και την ευζωία. Ως δημοτική Αρχή κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για τη συνεχή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως και τη φροντίδα των αύλειων χώρων των σχολείων, για να μπορούν τα παιδιά της πόλης μας να απολαμβάνουν το παιχνίδι και τον Αθλητισμό που τους αξίζει», κατέληξε ο Χάρης Μαυρουδής.

Συνέχεια αθλητικών διοργανώσεων 

Η δημοτική Αρχή σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα θα οργανωθούν στο Χαλάνδρι τρία ακόμα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

-Ευριπίδεια, 5 & 6 Νοεμβρίου 2022 – Μια αθλητική γιορτή για τα παιδιά της πόλης, στη οποία θα πάρουν μέρος μαθητές Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, καθώς και Α’ και Β’  Γυμνασίου.

-2ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου – Halandri Run The Christmas Night, 18 Δεκεμβρίου 2022. Ο αγώνας υλοποιήθηκε πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2019, αλλά δεν κατέστη δυνατό να επαναληφθεί λόγω της πανδημίας.

-Τρίαθλο με παράλληλες δράσεις για παιδιά, 11- 13 Φεβρουαρίου 2023. Η διοργάνωση θα γίνει για πρώτη φορά στο Χαλάνδρι.