Άγνωστο παρέμεινε το όνομα του ασφαλιστή των σάπιων αυτοκινήτων του Δήμου

Σάπια και ακινητοποιημένα, αλλά ασφαλισμένα!

Άγνωστο παρέμεινε το όνομα του ασφαλιστή που ασφάλισε τα 13 σάπια δημοτικά αυτοκίνητα για ένα ολόκληρο χρόνο μόλις ένα μήνα πριν εκδοθεί το πρωτόκολλο καταστροφής τους από την δημοτική αρχή.

Έτσι η ασφαλιστική εταιρία εισέπραξε συνολικά 5.000 ευρώ (και για τα 13 αυτοκίνητα) αναλαμβάνοντας, όμως, μηδενικό ασφαλιστικό κίνδυνο αφού αυτά τα δημοτικά αυτοκίνητα ήταν παροπλισμένα εδώ και χρόνια.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο (14/10/20) ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης δεν απάντησε σε κανένα από τα ερωτήματα που υπέβαλε προς την διοίκηση με επιστολή του (12/10/20) ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Έτσι δεν απαντήθηκε και το κρίσμο ερώτημα επί πόσα χρόνια η διοίκηση Μανιατογιάννη δεν εξέδιδε τα πρωτόκολλα καταστροφής αυτών των σάπιων αυτοκινήτων.

Την ίδια ώρα που τα ασφάλιζε (με 5.000 ευρώ τον χρόνο) ενώ πλήρωνε και τα τέλη κυκλοφορίας όσο αυτά σάπιζαν στην ναυτική βάση.

Πρόκειται (μέσα σε μόλις τρείς μήνες) για την δεύτερη υπόθεση σπατάλης δημοσίου χρήματος μετά την αποκάλυψη για τον εκδότη-φίλο του δημάρχου που εισέπραξε 42.000 ευρώ για να εκδόσει λεύκωμα της ιστορίας των Βριλησσίων από την… αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Δείτε όλη την αντιπαράθεση Μανιατογάννη-Ντινόπουλου για τα “αφάλιστρα των σάπιων δημοτικών αυτοκινήτων” στο Δημοτικό Συμβούλιο (14/10/20)