Βριλήσσια: Οργισμένη ανακοίνωση του Κενταύρου για την προβοκάτσια στο γήπεδό του

Οργισμένη ανακοίνωση κατά αγνώστων που βανδάλισαν τη σημαία του σωματείου και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους των γραφείων του Κένταυρου Βριλησσίων εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου. 

Ο Κένταυρος ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για «προβοκάτσια» και κάνει κάλεσμα για να «απομονωθούν οι βάνδαλοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Καταγγέλλουμε τους βάνδαλους, απολίτιστους και κακόβουλους, όποιοι και αν είναι από όπου και εάν προέρχονται. Προς το τέλος Αυγούστου, όπως κάθε χρόνο, βάψαμε τα γραφεία, τα αποδυτήρια, τις αποθήκες, και τους διαδρόμους στο γήπεδο του Κενταύρου (Μητροπούλου και Καλλιανίου 1). Την επομένη κάποιοι αμόρφωτοι και κακόβουλοι λέρωσαν τους φρεσκοβαμμένους τοίχους αλλά και τις ταμπέλες-σύμβολα του Κενταύρου με άναρχα συνθήματα χρησιμοποιώντας τον τίτλο του όμορου αθλητικού συλλόγου Α.Ο.Β.

Δώσαμε «τόπο στην οργή», και είπαμε να περάσει μην τους δώσουμε και αξία. Το κακό όμως παραέγινε…. Τις προηγούμενες ημέρες αντικαταστήσαμε στο μεγάλο δημοτικό γήπεδο την σκισμένη σημαία μας. Δυστυχώς πάλι τα ίδια υποθέτουμε άτομα, μετά από δύο μόλις ημέρες ξαναέσκισαν και πέταξαν την σημαία του Κενταύρου. Η σημαία είναι στο συγκεκριμένο σημείο 10 και πλέον χρόνια σε στύλο 7-8 μέτρα ύψος. Έλεος…

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι και απερίφραστα δηλώνουμε ότι δεν υπονοούμε και επ ουδενί δεν σκεφτήκαμε ότι αυτά τα ανοσιοργήματα προέρχονται από τον συνδημότη αθλητικό σύλλογο Α.Ο.Β. και την επίσημη διοίκηση του με την οποία έχουμε καλή συνεργασία. Γι΄’ αυτό: Καλούμε όλους τους αθλητικούς συλλόγους, όλες τις κοινωνικές ομάδες και όλους τους Βριλησσιώτες να καταδικάσουμε και να απομονώσουμε τους βάνδαλους και κακόβουλους για κάθε βρωμερή ενέργεια τους ώστε να μην ξαναπαρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα»

Καταγγέλλουμε:Τους βάνδαλους, απολίτιστους και κακόβουλους, όποιοι και αν είναι από όπου και εάν προέρχονταιΠρος το…

Posted by Π.Α.Ο Βριλησσίων "Κένταυρος" on Wednesday, September 9, 2020