Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕ Χαλανδρίου ο Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος, Τάσος Δημητρίου

ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βριλήσσια Δυνατά», Τάσος Δημητρίου, θα είναι ο νέος τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕ Χαλανδρίου, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της πόλης.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Χαλανδρίου:

Η ΑΕ Χαλανδριου βρίσκεται στην τιμητική θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του ενωσιακού προπονητή κου Τάσου Δημητρίου στη θέση του Τεχνικού διευθυντή ακαδημιών.

Ο πολύπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία των υποδομών του συλλόγου & είναι βέβαιο ότι με τις γνώσεις, την εμπειρία, την διδακτικότητά & την οργανωτικότητά του θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο των ακαδημιών της ΑΕ Χαλανδρίου.

Ο κος Δημητρίου δήλωσε οτι νιώθει ιδιαίτερη συγκίνηση που επιστρέφει στο Χαλάνδρι, την ομάδα που ανδρώθηκε & του έδωσε την ευκαιρία να σταδιοδρομήσει ως ποδοσφαιριστής. “Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στη Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου που μου εμπιστεύεται το νευραλγικό πόστο του Τεχνικού Διευθυντή των υποδομών του συλλόγου. Συνεχίζοντας το εξαιρετικά επιτυχημένο έργο της Διοίκησης & του προκατόχου μου Σταύρου Αμανατίδη στον τομέα των ακαδημιών, στόχος μου είναι να δημιουργήσω ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα , ήθος & ποδοσφαιρικές αξίες, με σύγχρονα ποδοσφαιρικά πρότυπα που θα αγαπήσουν το άθλημα, θα επανδρώσουν την ανδρική ομάδα της ΑΕΧ, τις προεθνικες & γιατί όχι τις εθνικές ομάδες & εφόσον έχουν τα προσόντα & τη θέληση να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Σηκώνουμε μανίκια & δουλεύουμε”

Αγαπητέ Τάσο η διοίκηση του συλλόγου σου εύχεται καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα