Έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων σκάκι για παιδιά

Την έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων σκάκι για παιδιά ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων. Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται: «Mέσα σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ακόμη διανύουμε, είμαστε δίπλα σε όλους τους δημότες μας με τις αθλητικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες, ανακαλύπτοντας τρόπους διδασκαλίας προκειμένου να παραμείνουμε ενεργοί και δημιουργικοί. Έτσι ξεκινήσαμε να λειτουργούμε διαδικτυακά κάποια από τα αθλητικά προγράμματα και τα πολιτιστικά εργαστήριά μας. Η συμμετοχή στο διαδικτυακό μάθημα προϋποθέτει αρχικά την εγγραφή του μέλους και το ποσό εγγραφής καταβάλλεται εφ΄ άπαξ στον ΠΑΟΔΗΒ.

Τα μαθήματα ΣΚΑΚΙ για παιδιά θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουλίου. Οδηγίες για τη σύνδεση με τις πλατφόρμες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΠΑΟΔΗΒ και με τον δάσκαλο κ. Άρη Σταυρόπουλο. Εάν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο και στις ώρες διδασκαλίας για τις οποίες οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν όταν και όποτε αυτές προκύψουν. Με την ελπίδα ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα από κοντά, περιμένουμε τις συμμετοχές σας και ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν μικροπροβλήματα και δυσκολίες που ενδεχομένως παρουσιαστούν στην αρχή.

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων Κλειστό Γυμναστήριο – Ολυμπιονικών και Σπύρου Λούη (τέρμα Κισσάβου) , τηλ. Επικ. 2108101511, 2108101510 Mail: kleistob@otenet.gr , www.vrilissia-arts-sports.gr Δάσκαλος μαθήματος Σκάκι : Άρης Σταυρόπουλος Τηλ. Επικ. 6946475767».