«Να τα πιείς στο ποτήρι..» – DRIP  η ελληνική Start up που ξεκίνησε από τα Βριλήσσια

H DRIP είναι μια ελληνική start-up εταιρία που μετρά μόλις μερικούς μήνες ζωής. Ιδρύθηκε το 2020 από τον Μάριο Αβράμπο και τον Γεώργιο Μαυρίδη-Πρίντεζη  με στόχο να αλλάξει, τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες καταναλώνουν τον καφέ τους, υιοθετώντας φιλικές προς το περιβάλλον συνήθειες και αυξάνοντας παράλληλα την απόλαυση του αγαπημένου μας ροφήματος.

​«Σκοπός της εταιρίας είναι η επιτάχυνση της υιοθέτησης της καθημερινής χρήσης βιώσιμων και επαναχρησιμοποιούμενων προϊόντων προσφέροντας στο χρήστη-καταναλωτή, άνεση και ευκολία στην καθημερινότητά του, συνδυάζοντας όμως,  ασυναγώνιστη απόδοση και εκλεπτυσμένο style» επισημαίνει  στο vrilissiapress.gr ο Γιώργος Μαυρίδης για να συμπληρώσει ο Μάριος Αβράμπο: «Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να σχεδιάσουμε τα πρωτοποριακά επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια DRIP έτσι ώστε να απολαμβάνουμε όλοι μας το αγαπημένο μας ρόφημα, όπου και αν βρισκόμαστε, διατηρώντας το προσωπικό μας style στο ακέραιο»!

Σίγουρα όλοι θα συμφωνούσαμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να συμπεριφερόμαστε με σεβασμό στο περιβάλλον. Βέβαια αυτό, όσο και δεν θέλουμε να το ομολογήσουμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό, δεν είναι πάντα εύκολο ή βολικό… (;)

Γι’ αυτό στην DRIP δημιουργήσανε ποτήρια με γνώμονα την άνεση και το εκλεπτυσμένο style των καταναλωτών. Έτσι, το υψηλής ποιότητας ματ περίβλημα, ο κομψός σχεδιασμός και το ιδανικό μέγεθος των ποτηριών DRIP θα μας κάνουν να μην τα αποχωριζόμαστε πουθενά. Είτε απολαμβάνουμε τον καφέ ή το ρόφημά μας κατά τις μετακινήσεις, είτε στη δουλειά, είτε στην παραλία, πάντα θα θέλουμε να έχουμε το αγαπημένο μας ποτήρι DRIP μαζί!

Οι ιδιαιτερότητες όμως των ποτηριών DRIP δεν σταματούν στον κομψό σχεδιασμό και το απαράμιλλο φινίρισμά τους αφού εκτός των άλλων μπορούν να διατηρούν τον παγωμένο καφέ έως και 8 ώρες, χωρίς να νερώνει, ενώ αντίστοιχα διατηρούν τα ζεστά ροφήματα σε σταθερή θερμοκρασία έως και 5 ώρες.

Και επειδή κάναμε λόγο εξ’ αρχής για ασυναγώνιστη απόδοση και ποιότητα, εκτός των άλλων, τα ποτήρια DRIP ήρθαν για να βάλλουν ένα τέλος και στα βρεγμένα γραφεία και έγγραφα πάνω στα οποία πολλές φορές αφηρημένοι ακουμπάμε και τα κοινά ποτήρια μας.

Στην περίπτωση όμως των ποτηριών DRIP με την υψηλή ποιότητα κατασκευής δεν επιτρέπεται η “εφίδρωση” του ποτηριού ενώ την ίδια ώρα είναι κατασκευασμένα από μοναδικής ποιότητας ματ περίβλημα, ώστε να μην γλιστράει και να μην γρατζουνιέται το ποτήρι  μας.

Γεμίστε λοιπόν το προσωπικό σας ποτήρι DRIP με απόλαυση, ζωή, φύση, εμπειρίες, αγάπη, ιδέες, όνειρα, στόχους, χρώματα και απολαύστε έναν κόσμο καλύτερο κάθε μέρα!

Info:

Αγοράστε τώρα το δικό σας DRIP ποτήρι και online

Πληροφορίες και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας  ΕΔΩ