Γιάννης Πισιμίσης: «Οι σχεδιασμοί της Δημοτικής Αρχής για δημιουργία “Πράσινου Σημείου” στον χώρο της εισόδου των Άνω Βριλησσίων μας βρίσκουν πλήρως αντίθετους.”

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα πνοή» Γιάννης Πισιμίσης αναφορικά με την «αξιοποίηση» του οικοπέδου στην είσοδο των Άνω Βριλησσίων από τη δημοτική αρχή ανάρτησε κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εκφράζοντας τις απόψεις του.

«Οι σχεδιασμοί της Δημοτικής Αρχής για δημιουργία “Πράσινου Σημείου” στον χώρο της εισόδου των Άνω Βριλησσίων μας βρίσκουν πλήρως αντίθετους.

Ο πολύτιμος αυτός χώρος των 2 στρεμμάτων  δεν επιτρέπεται να υποβαθμιστεί με αυτόν τον τρόπο. Η ίδια η κοινή λογική υπαγορεύει ότι ένα τέτοιο προνομιακό σημείο, ιδιοκτησίας του Δήμου Βριλησσίων, δεν μπορεί ποτέ να αποκτήσει χρήσεις διαχείρισης αποβλήτων. Ο χώρος πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθεί στην κατεύθυνση της δημιουργίας πάρκου, παιδότοπου και χώρου αναψυχής. 

Επιμένουμε στην πρότασή μας για την αξιοποίηση του χώρου και τη λειτουργική σύνδεσή του με το πάρκο της Ναυτικής Βάσης, μια πρόταση που καταθέσαμε προγραμματικά το 2019 ενώπιον των συμπολιτών μας και η οποία λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της τις ανάγκες των Άνω Βριλησσίων και συνολικά της πόλης μας για ελεύθερους δημόσιους χώρους.

(Βίντεο και φωτογραφίες από την πρότασή μας. Κανένας συμβιβασμός.)»