ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Περιοδείες βουλευτών και μελών σε Αγία Παρασκευή & Βριλήσσια

????????????????????????????????????

«Οι πολίτες άρχισαν πια να εκφράζονται δημόσια και φωναχτά, ήταν η διαπίστωση των βουλευτών, στελεχών και δεκάδων μελών των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βριλησσίων και Αγίας Παρασκευής στις νέες περιοδείες ενημέρωσης που οργανώθηκαν στους αντίστοιχους Δήμους». Αυτό ανέφερε, σε μήνυμά της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Β’ Αθήνας της παράταξης, έπειτα από τις σχετικές εξορμήσεις ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής 15/15.

«Στη λαϊκή αγορά των Βριλησσίων και στους δρόμους της Αγ. Παρασκευής δεκάδες πολιτικές συζητήσεις για την ακρίβεια, για τον πόλεμο, για την πανδημία και τις συνέπειές της, για την εξωτερική πολιτική. Για την καταστροφική διαχείριση της κατάστασης από τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη. Συζητήσεις και φωνές διαμαρτυρίας με και από σχεδόν όλους για μια κυβέρνηση που εξυπηρετεί τους ‘’λίγους και εκλεκτούς’’. Η διαπίστωση αυτή είναι βέβαιο, σε πείσμα των ‘’γνωστών’’ πια δημοσκοπήσεων, θα εκφραστεί. Δεν θα αργήσει η στιγμή που οι πολίτες και ιδίως οι πιο αδύναμοι, θα στείλουν πίσω τον λογαριασμό», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, προσθέτοντας:

«Μια πρώτη απάντηση θα δοθεί την Κυριακή 15 Μάη με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, παλιών και νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής, που θα γίνει σε όλη τη χώρα. Αυτό το μήνυμα της συμμετοχής μετέφεραν στις περιοδείες που έγιναν στις 13 Μαΐου και οι βουλευτές του κόμματος στη Β. Αθήνα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Πάνος Σκουρλέτης, Κώστας Ζαχαριάδης και Γιώργος Κατρούγκαλος καθώς και αντιπροσωπεία της ΝΕΒΑ, με επικεφαλής τη συντονίστρια Αγγελική Παπάζογλου, στελέχη της Αυτοδιοίκησης και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο της Αγ. Παρασκευής, που είναι έτοιμο για την εκλογική διαδικασία της 15ης Μαΐου.

#Ψηφίζουμε όλοι! Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό!». Πληροφορίες για τα εκλογικά κέντρα της Βόρειας Αθήνας, καθώς και τον τρόπο ψηφοφορίας μπορούν να αναζητηθούν εδώ: https://www.syriza.gr/page/ekloges.html.