Περιφέρεια Αττικής: Σχεδιάζουμε το «αύριο» της Ρεματιάς Πεντέλης, Βριλησσίων, Χαλανδρίου

«Σχεδιάζουμε το «αύριο» της Ρεματιάς στη βάση των αρχών της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και της αρχιτεκτονικής τοπίου».

Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) αλλά και μαζί με τους Δήμους Πεντέλης, Βριλησσίων, Χαλανδρίου και Αμαρουσίου η Περιφέρεια δημιούργησε μία συμμαχία με στόχο η Ρεματιά να αποτελέσει πρότυπο περιβαλλοντικής αγωγής.

Περιφέρεια Αττικής: Σχεδιάζουμε το «αύριο» της Ρεματιάς

Η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕΒΤΑ Λουκία Κεφαλογιάννη σε ανάρτηση της τονίζει :

«Υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών και μαζί με τους Δήμους Πεντέλης, Βριλησσίων, Χαλανδρίου και Αμαρουσίου δημιουργούμε μία συμμαχία με στόχο η Ρεματιά να αποτελέσει πρότυπο περιβαλλοντικής αγωγής μέσα από τη διενέργεια σεμιναρίων και τη δημιουργία παραρεμάτιων διαδρομών Πολιτισμού και Περιβάλλοντος. Το ραντεβού μας με τους εκπροσώπους του Δήμου Χαλανδρίου άνοιξε τις προπαρασκευαστικές συναντήσεις μας με όλες τις πλευρές πριν την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μας.  Φέρνουμε τον πολίτη πιο κοντά στη φύση και στα οφέλη της, αναδεικνύουμε τις διαδρομές πρασίνου μέσα στο αστικό περιβάλλον, είμαστε συνεπείς στις αρχές που υπηρετούμε  τόσο ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης όσο και συνολικά ως Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής».