Παραμένουν αποκλεισμένοι οι δρόμοι στα Άνω Βριλήσσια –  Αποσβολωμένη η δημοτική αρχή παρακολουθεί το φαινόμενο

Συνεχίζουν να είναι αποκλεισμένοι οι κάτοικοι των Άνω Βριλησσίων αφού η δημοτική αρχή δεν κατάφερε να κρατήσει ανοιχτούς τους δρόμους στην περιοχή.

Με το χιόνι να ξεπερνά τους 30 πόντους σε δρόμους όπως οι οδοί Θεάτρου, Παπαφλέσσα, Μεταμορφώσεως και άλλοι το οδικό δίκτυο παραμένει από την πρώτη στιγμή απροσπέλαστο αφού εκτός από ένα bobcat δεν εμφανίστηκε κάποιο άλλο εκχιονιστικό όχημα στην περιοχή όπως καταγγέλλουν κάτοικοι των γύρω δρόμων.

Πλέον με το σκοτάδι και το χιόνι να καλύπτουν τα πάντα πολλοί κάτοικοι των Άνω Βριλησσίων ανησυχούν για την περίπτωση που βρεθούν σε κατάσταση που απαιτεί την άμεση μετακίνησή τους…

«Η χούφτα από το «μπολντοζάκι» έκανε δουλεία όσο 4 φτυάρια μαζί» αναφέρει κάτοικος της περιοχής σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, εμφανώς απογοητευμένος από την κατάσταση που καλείται κι αυτός να αντιμετωπίσει, εκφράζοντας παράλληλα τους φόβους του για τις επόμενες ώρες που σε συνδυασμό με τις διακοπές ρεύματος εντείνουν την αγωνία όλων.

Δυστυχώς παρά τις πολυδιαφημιζόμενες συσκέψεις και τις ανακοινώσεις ο δήμος Βριλησσίων βρέθηκε να είναι έρμαιο της κακοκαιρίας και των συνεπειών της με αποτέλεσμα το οδικό δίκτυο των Άνω Βριλησσίων να είναι απροσπέλαστο!

Όσες φορές έχει «χτυπήσει» η κακοκαιρία το δήμο Βριλησσίων τα τελευταία 30 χρόνια η πρώτη μέριμνα της εκάστοτε δημοτικής αρχής ήταν να κρατήσει ανοιχτό το οδικό δίκτυο των Άνω Βριλησσίων αφού αυτό είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας.

Το γεγονός ότι σήμερα τα Άνω Βριλήσσια είναι αποκλεισμένα από τον υπόλοιπο δήμο επειδή δεν έγινε η πολύ απλή κίνηση να «επιστρατευτούν» εκχιονιστικά μηχανήματα για τον καθαρισμό του οδικού δικτύου  (όπως συνέβαινε σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν) είναι ενδεικτικό της αναποτελεσματικότητας της δημοτικής αρχή και στον πολυδιαφημισμένο τομέα της πολιτικής προστασίας.