Άρχισαν τα μαθήματα Γερμανικών στο Δημοτικό Κέντρο Μελέτης Βριλησσίων

Ξεκίνησαν την Τρίτη 11 Οκτωβρίου  για 8η συνεχόμενη χρονιά τα μαθήματα Γερμανικής γλώσσας για ενήλικες στο Δημοτικό Κέντρο Μελέτης Βριλησσίων.

Νέοι και παλιοί ‘μαθητές’ προσήλθαν στην αίθουσα του πάρκου ‘Μίκης Θεοδωράκης’, ξεκινώντας για άλλη μια φορά το ταξίδι τους στην εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας.

Στην έναρξη των μαθημάτων παραβρέθηκε και καλωσόρισε τους μαθητές η αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης  Σοφία Χαντζάρα, η οποία κατόπιν δήλωσε :«Χαίρομαι που για μία ακόμα χρονιά συμμετέχετε και στηρίζετε την πρωτοβουλία μας, βάση της οποίας ο Δήμος Βριλησσίων υλοποιεί εμπράκτως το πρόγραμμά του για τη Δια Βίου Μάθηση και κατάρτιση των δημοτών σε θέματα παιδείας και πολιτισμού. Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει σήμερα με όραμα και στόχο. Μαζί το στήσαμε όλο αυτό και μαζί προχωράμε. Σας ευχαριστώ όλες και όλους σας και σας εύχομαι να έχετε μια χρονιά γεμάτη γνώσεις και ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη».

Παρών στην έναρξη των μαθημάτων ήταν ο αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων Κωνσταντίνος Βαφειάδης, ο οποίος συνεχάρη τους παρευρισκόμενους για «τον ενθουσιασμό και τη διάθεσή τους στη γνώση» και τόνισε «τη σπουδαιότητα τέτοιων προγραμμάτων για ενήλικες που υλοποιούνται στον Δήμο μας».

Τα μαθήματα είναι δωρεάν, παραδίδονται δια ζώσης δύο φορές την εβδομάδα ( Τρίτη 10.00-12.00 και Πέμπτη 09.30-11.00) και θα διαρκέσουν έως τον Μάιο του 2023.