Υιοθετήθηκε Ο Γατούλης Σελ που Βρέθηκε στα Βριλήσσια καμένος από καυστικό κγρό

Επειδή τα άσχημα όσον αφορά τα ζώα είναι πολλά στη χώρα μας και καθημερινά, όταν γίνεται ένα ευχάριστο και το μαθαίνουμε, θα θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Γιατί οι ιστορίες με καλό τέλος μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο αισιόδοξους. Μας κάνουμε να σκεφτόμαστε ότι ίσως κάτι αλλάξει στον κόσμο και οι άνθρωποι αποκτήσουν ενσυναίσθηση και ευαισθησία τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα.
Πρωταγωνιστής της ιστορίας αυτής, την οποία διαβάζουμε στη σελίδα της ομάδας FeliCity-γάτες στην πόλη, είναι ένας γατούλης, ο Σελ. Ο Σελ πριν από λίγο καιρό βρήκε καταφύγιο σε ένα βενζινάδικο της Shell- από εκεί και το όνομα- στα Βριλήσσια, στην οδό Αναπαύσεως. Ήταν πληγωμένος και σε άσχημη κατάσταση. Με εγκαύματα σε όλο το πόδι από καυστικό υγρό. Ήθελε άμεση νοσηλεία γιατί υπέφερε. Στην προσπάθειά του μάλιστα να ανακουφιστεί από το κάψιμο, έγλειψε το ποδαράκι του και έκαψε το στόμα του.
Μια υπάλληλος του πρατηρίου, η Έλενα, ειδοποίησε τους εθελοντές της ομάδας FeliCity-γάτες στην πόλη, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν το γατούλη.
Ο Σελ πήγε για περίθαλψη σε κτηνιατρείο. Πάλεψε πολύ γιατί η κατάστασή του ήταν δύσκολη.
Λίγο καιρό μετά ο όμορφος γατούλης στάθηκε και δεύτερη φορά τυχερός καθώς βρήκε σπίτι κι έτσι θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει μακριά από το δρόμο, με αγάπη και φροντίδα. Και τον υιοθέτησαν. Έτσι ο Σελ ζει πλέον στο δικό του σπίτι μακριά από κινδύνους.
Ο όμορφος Σελ πριν και μετά

          

Πηγή: pet pet news