Τροφή 1,5 τόνου για τα αδέσποτα από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Συνολικά 1.500 κιλά ξηράς τροφής διέθεσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων της πόλης.   Οι αντίστοιχες συσκευασίες μοιράστηκαν στις 26 Μαΐου από τα γραφεία της δημοτικής Πολιτικής Προστασίας στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», με πρωτοβουλία της κτηνιάτρου Ελευθερίας Παπαδοπούλου, υπεύθυνης του προγράμματος του Δήμου για τα αδέσποτα και ειδικής συνεργάτιδος του δημάρχου Βασίλης Ζορμπά.

Η δράση αυτή έγινε σε συνεργασία με τους δημοτικούς υπαλλήλους Νίκο Τζιντάνο – Χάρη Παπαδημητρίου και με βοήθεια της προέδρου του Συλλόγου Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής, Ντίνας Μπουλούμπαση.

Τηρουμένων όλων των κανόνων ασφαλείας που επιβάλλουν ακόμη οι παρούσες συνθήκες και με εξαιρετική οργάνωση, όπως αναφέρει η Διοίκηση του Δήμου, ο κάθε φιλόζωος υπέγραφε για την ποσότητα που παραλάμβανε, ενώ ταυτόχρονα, γινόταν καταγραφή στο αρχείο της Πολιτικής Προστασίας η περιοχή ευθύνης του, στην οποία θα γινόταν η σίτιση.

Η δημοτική Αρχή καλεί όλους τους κατοίκους να φροντίζουν, ανάλογα με τη δυνατότητα του καθενός, τα αδέσποτα της περιοχής και να ενημερώνουν τον Δήμο για τα ζώα που δεν σιτίζονται.