Είδη πρώτης ανάγκης για τα πυρόπληκτα ζώα παρέδωσε ο ΟΚΠΑ στη φιλοζωική μεγάρων

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μάϊου η αποστολή με είδη πρώτης ανάγκης, ζωοτροφές, φαρμακευτικό υλικό και νερά στη Φιλοζωική Ένωση Μεγάρων – Φιλοζωικό Σωματείο «Ήρεμο Κύμα» και την Πρόεδρο της Ελένη Μανώλη, οι οποίοι έχουν αναλάβει σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή Μεγαρέων, τα συνεργαζόμενα κτηνιατρεία και τους εθελοντές την περίθαλψη των ζώων, που επλήγησαν κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές στα Γεράνεια όρη.

Το υλικό περίπου 1 τόνου προωθήθηκε άμεσα στα μέλη της Φιλοζωικής Ένωσης Μεγάρων και σε κτηνιάτρους στο Αλεποχώρι και μοιράστηκε στα σημεία ανάγκης ( Μάζι, Χάνι, Σχίνος, Πευκαινέα, Πευκογυάλι) «Ευχαριστούμε τους πολίτες που προσέφεραν εκατοντάδες κιλά ξηράς τροφής, ιατροφαρμακευτικό υλικό και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των τραυματισμένων αδέσποτων ζώων» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του δήμου Βριλησσίων .

Από την πλευρά της , η Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων μέσα ανακοίνωσης εξέφρασε τις «ολόθερμες» ευχαριστίες της στον ΟΚΠΑ Βριλησσίων «για την αμέριστη συμπαρασταση στις περιοχές του δήμου Μεγαρέων που επλήγησαν από τις φωτιές» επισημαίνοντας «η αλληλεγγύη είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί μια τόσο μεγάλη καταστροφή. Η ΖΕΜ και όλα τα μέλη της ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους ανθρώπους που προσέφεραν και το Δήμο Βριλήσσιων που στέκεται δίπλα στα αδεσποτάκια. Όλοι μαζί πιο δυνατοί γι’ αυτές τις ανυπεράσπιστες ψυχές . Να είστε σίγουροι ότι εφόσον η παραλαβή έγινε από τη ΖΕΜ, οι προμήθειες αυτές θα χρησιμοποιηθούν όλες αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό των αδέσποτων»