Τελέστηκε ο αγιασμός στο Σύλλογο Κρητών Βριλησσίων – Από Δευτέρα 14/9 ξεκινάει το πρόγραμμα του συλλόγου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο Αγιασμός στην Ένωση Κρητών Βριλησσίων που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του συλλόγου τηρώντας φυσικά και σε αυτή την περίπτωση τα πρωτόκολλα προστασίας.

Παρόντες φυσικά ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Κουρομιχελάκης μαζί το διοικητικό συμβούλιο καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης, η πρόεδρος του ΟΚΠΑ Βούλα Αρσένη, η πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ιωάννα Κυρίτση, η δημοτική σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι επί σειρά ετών αντιδήμαρχος Οικονομικών Κατερίνα Χρυσοπούλου καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Πισιμίσης(επικεφαλής Ν. Πνοής) και Νικήτας Σταματελοπουλος.

Μετά το τέλος του Αγιασμού ακολούθησε κρητικό φίλεμα με ατομικά μπουκαλάκια ρακί και πολλά άλλα ατομικά κεράσματα, τηρώντας και σε αυτή την περίπτωση τα μέτρα υγιεινής σύμφωνα με τα όσα ορίζουν οι ειδικοί επιστήμονες σε αυτές τις περιπτώσεις.

Απο Δευτέρα λαμβάνοντας και πάλι όλα τα απαραίτητα μέτρα και εφαρμόζοντας τις αποστάσεις ασφάλειας ξεκινάνε τα μαθήματα μουσικής στην αίθουσα του συλλόγου.