Στις 24 Αυγούστου ξεκινάει το 31ο Φεστιβάλ Βριλησσίων

Τις θεατρικές παραστάσεις και τις μουσικές βραδιές που θα πλαισιώσουν το 31ο Φεστιβάλ Βριλησσίων ανακοίνωσε η δημοτική Aρχή. Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Δευτέρα 24 Αυγούστου με την παιδική παράσταση «Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος» και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου με μουσική βραδιά που θα παρουσιάσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Αθηνών.

Το πολιτιστικό μενού θα είναι πλούσιο και φέτος ενώ θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον covid-19.  Ανάμεσα στις θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν είναι το περίφημο έργο του Σάμουελ Μπέκετ «Περιμένοντας τον Γκοντό» (Τρίτη 1, Τετάρτη 2 και Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου), η  κωμωδία των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά,  «Δάφνες και Πικροδάφνες» (Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου), η κωμωδία του Ζορζ Φεϊντό  «Ράφτης κυριών» (Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου) και το έργο του Μπρους Γκουτς «Ο κήπος».

Στις μουσικές βραδιές το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον Νίκο Πορτοκάλογλου (Δευτέρα 31 Αυγούστου) και το αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με τη Ζωή Παπαδοπούλου  (Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου). Όλες οι παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στο ανοικτό θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» (Μεταμόρφωση Σωτήρος και Υψηλάντου).

INFO:

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός: Κλειστό Γυμναστήριο, Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου) – Τηλ. Επικοινωνίας: 2108101510, 2108101511.

Προπώληση εισιτηρίων: Γραφείο ΠΑΟΔΗΒ – Ώρες: 09:00 – 15:00, καθημερινά πλην Σαββάτου & Κυριακής.

Προσέλευση στο θέατρο: Τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της κάθε παράστασης, λόγω των έκτακτων μέτρων που θα ισχύουν για τον Covid-19.

Ξένος Μανιατογιάννης: «Ως Δημοτική Αρχή, επενδύουμε στον Πολιτισμό»

Το μήνυμα του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη και της προέδρου του ΠΑΟΔΗΒ Ιωάννας Κυρίτση για την έναρξη του 31ου Φεστιβάλ αναφέρει τα εξής:

«Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Mε μεγάλη χαρά θα ανοίξουμε και φέτος την αυλαία του 31ου Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων. Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό θεσμό, στολίδι του Πολιτισμού για την ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων, αποτέλεσμα μίας μεγάλης προσπάθειας, που καταφέραμε να απογειώσουμε τα τελευταία χρόνια. Ένα πολιτιστικό γεγονός που γίνεται αποδεκτό κάθε χρόνο με θέρμη από όλους τους συμμετέχοντες, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές, δίνοντας έτσι ζωή και χρώμα στην πόλη μας.

Ως δημοτική Αρχή, επενδύουμε στον Πολιτισμό, τον οποίο θεωρούμε σαν τη μοναδική οδό απόδρασης από τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε. Με θεατρικές και μουσικές παραγωγές από το κλασικό έως το σύγχρονο ρεπερτόριο, χωρίς να ξεχνάμε και τους μικρούς μας φίλους, διαμορφώνουμε ένα Φεστιβάλ με ποιότητα, κύρος και ιδιαίτερη φυσιογνωμία. Σύμφωνα με τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας του COVID -19, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα πρωτοκόλλα πρόληψης για τη μέγιστη δυνατή προφύλαξη των θεατών που θα επισκεφθούν το ανακαινισμένο θέατρο «Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να το επισκεφθείτε , να το στηρίξετε με την αυθόρμητη και ενεργή παρουσία σας και να απολαύσετε τις ποικίλες πολιτιστικές του προτάσεις. Σας ευχόμαστε να περάσετε μαγευτικές βραδιές Τέχνης με προτεραιότητα την Υγεία και την Ασφάλεια όλων».