Σοφία Χαντζάρα: «Λέμε ναι στη μάθηση με ασφάλεια»

Το δικό της μήνυμα με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών (26 Σεπτεμβρίου) έστειλε η αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφία Χαντζάρα.

Πιο αναλυτικά αναφέρει σε στη σχετική ανάρτηση στο Facebook:

«Ο εορτασμός της 26ης Σεπτεμβρίου ως Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, αποτελεί για τον Δήμο Βριλησσίων και την Αντιδημαρχία Παιδείας σημαντική ημέρα, καθώς, μέσα από το πρόγραμμα του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης, μέσα σε 6 χρόνια και πάνω από 1500 διδακτικές ώρες, περισσότεροι από 300 συνδημότες μας και όχι μόνο παρακολούθησαν, την περίοδο 2014 – 2020 τα δωρεάν μαθήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών και Ιταλικών από εξειδικευμένους εθελοντές καθηγητές.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, διότι εσείς οι δημότες ανταποκριθήκατε με ζήλο και έτσι το πρόγραμμα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Τα συγκεκριμένα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στο δήμο μας αδιάλειπτα τα 6 τελευταία χρόνια, αξιοποιώντας την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά των έμπειρων εθελοντών καθηγητών μας, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα. Δηλώνουμε έτοιμοι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια διάθεση προσφοράς προς τους δημότες αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν. Λέμε ναι στη μάθηση με ασφάλεια – παραμένουμε υγιείς».

Ο εορτασμός της 26ης Σεπτεμβρίου ως Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, αποτελεί για τον Δήμο Βριλησσίων και την Αντιδημαρχία…

Posted by σοφια χαντζαρα on Friday, September 25, 2020