Σεμινάριο για το σινεμά της Λατινικής Αμερικής από το Cine Δράση

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται το σεμινάριο «Βλέπουμε, συζητάμε, μαθαίνουμε από και για τον κινηματογράφο» που διοργανώνει η Cine Δράση. Αντικείμενο του φετινού κύκλου είναι «Το σινεμά της Λατινικής Αμερικής».

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με τις δράσεις της, η Κινηματογραφική Λέσχη επισημαίνει:  «Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου τελείωσαν οι θερινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Βριλησσίων Cine -Δράση στο Β΄ Γυμνάσιο. Με το τέλος τους βρισκόμαστε σε μια κατάσταση αναμονής. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα πρωτόκολλα λειτουργίας των χειμερινών αιθουσών (κινηματογράφου, θεάτρου και γενικά διασκέδασης), οπότε δεν γνωρίζουμε πότε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις προβολές μας στο ΤΥΠΕΤ.

Μέχρι να αρχίσουμε πάλι τις προβολές και να ξανασυναντηθούμε σας ευχόμαστε καλό Φθινόπωρο. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και αυτούς που αγαπάτε. Νέα μας θα μαθαίνετε στο site μας και στην ομάδα μας στο Facebook. Παράλληλα παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις, κάθε Δευτέρα στις 8:00μμστο στέκι μας (Πάρνηθος 21, τηλέφωνο 2111165797) θα συνεχίσουμε για 4η χρονιά το σεμινάριο «Βλέπουμε, συζητάμε, μαθαίνουμε από και για τον κινηματογράφο». Αντικείμενο του φετινού 4ου κύκλου είναι «Το σινεμά της Λατινικής Αμερικής»
Στον ίδιο χώρο κάθε Δευτέρα 12:00 -14:00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 18:00 – 20:00 λειτουργούν η Δωρεάν Δανειστική Βιβλιοθήκη και η Ταινιοθήκη μας . Κάθε Τετάρτη απόγευμα, παίζουμε επιτραπέζια».