Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα σε Φυσική και Λατινικά

Σε Φυσική και Λατινικά εξετάστηκαν σήμερα στις Πανελλήνιες 2020 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, ενώ αύριο αναμένεται να πάρουν τη σκυτάλη οι μαθητές των ΕΠΑΛ.

Όσοι ανήκουν στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας εξετάστηκαν στο μάθημα της Φυσικής (νέο και παλαιό σύστημα), ενώ οι υποψήφιοι της Ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν, με το παλαιό σύστημα, στο μάθημα των Λατινικών.

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στη Φυσική (ΓΕΛ, νέο σύστημα)

Δείτε αναλυτικά τα θέματα τα οποία «έπεσαν» στους φετινούς υποψήφιους στις Πανελλήνιες 2020 εξεταζόμενους με το νέο σύστημα:

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Φυσικής με το νέο σύστημα

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Φυσικής με το παλαιό σύστημα για τα ημερήσια

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Φυσικής με το παλαιό σύστημα για τα εσπερινά

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Λατινικών με το παλαιό σύστημα για τα ημερήσια

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Λατινικών με το παλαιό σύστημα για τα εσπερινά

Tην προηγούμενη εβδομάδα, όταν και σηκώθηκε η αυλαία των Πανελληνίων 2020 οι μαθητές εξετάστηκαν σε Νεοελληνική Γλώσσα και Εκθεση (δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις), σε Αρχαία Ελληνικά (θέματα και απαντήσεις εδώ) και Μαθηματικά (θέματα και απαντήσεις εδώ) και την περασμένη Παρασκευή σε Κοινωνιολογία (θέματα και απαντήσεις εδώ) και Βιολογία (θέματα και απαντήσεις εδώ).

Σημειώνεται ότι για μια ακόμη φορά στις Πανελλήνιες 2020 οι υποψήφιοι αντίκρισαν στις αίθουσες μια νέα κανονικότητα, αφού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τα θρανία μεταξύ των υποψηφίων είχαν αποστάσεις, οι επιτηρητές φορούσαν μάσκες, ενώ στις τάξεις υπήρχαν αντισηπτικά.

Πανελλήνιες 2020: Τα επόμενα μαθήματα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2020, μετά την εξέταση της Φυσικής και των Λατινικών για τους υποψήφιους των ΓΕΛ ακολουθεί στις 24/06 (την Τετάρτη δηλαδή) η εξέταση στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Τέλος, οι Πανελλήνιες 2020 ολοκληρώνονται με την εξέταση στις 26/6 στη Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στην Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).