Ο ΠΑΟΔΗΒ γιορτάζει τη γιορτή της Μητέρας

Ο ΠΑΟΔΗΒ γιορτάζει και τιμά τη γιορτή της Μητέρας, τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή όλων μας,  με μουσική, χορό, ζωγραφική, χειροτεχνία, αθλητικά δρώμενα, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ- Μπακογιάννη και Πλαταιών) την Κυριακή 8 Μαΐου στις 11:00, εκτός από ψυχαγωγικό, θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα συγκεντρωθούν  είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού συλλόγου «Η ΑΓΚΑΛΙΑ».

Πρόκειται για το φιλανθρωπικό σύλλογο που φροντίζει τις μητέρες που επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους, ακούγοντας μόνο τo χτύπο της καρδιάς του, προσφέρει προστασία στο παιδί τόσο κατά τη διάρκεια της κύησης όσο και μετά τη γέννησή του και στηρίζει τις οικογένειες που βρίσκονται σε λιγότερο πλεονεκτική θέση από κάποιες άλλες.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφανάπτυξης για το Σύλλογο.

Τα είδη προσφοράς μπορούν να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.

Στο χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη γωνιά στο πάρκο, με υπευθύνους της «ΑΓΚΑΛΙΑΣ» όπου θα δέχονται τις ευγενικές προσφορές του κόσμου.

«Η στήριξη και η συμμετοχή σας θα είναι σημαντική για όλους μας» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων

Κλειστό Γυμναστήριο: Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη

(τέρμα Κισσάβου)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108101510, 2108101511

Ώρες λειτουργίας: 09:00 έως 19:00, καθημερινά πλην Σαββάτου & Κυριακής.

E.Mail : kleistob@otenet.gr

Site : www.vrilissia-arts-sports.gr