Ο Δήμος Βριλησσίων για τη γιορτή της Μητέρας!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης»  (πρώην ΤΥΠΕΤ) η Γιορτή της Μητέρας από το Δήμο Βριλησσίων, μέσω του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος  Ξένος Μανιατογιάννης, η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Ιωάννα Κυρίτση και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου « Η Αγκαλιά» Απόστολος Κοκκίνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η προσφορά του κόσμου σε τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφαανάπτυξης για τη στήριξη του φιλανθρωπικού συλλόγου «Η Αγκαλιά», ήταν πραγματικά συγκινητική.

Η ημέρα περιλάμβανε διάφορες δραστηριότητες ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, όπως ζωγραφική από το Α΄ εργαστήρι ζωγραφικής ενηλίκων, έκθεση με έργα των μελών του Β΄ Εργαστηρίου ζωγραφικής ενηλίκων & του παιδικού εργαστηρίου ζωγραφικής του ΠΑΟΔΗΒ, αφιερωμένες από τα παιδιά στις μητέρες τους. Πολλά από αυτά τα έργα προσφέρθηκαν στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Η Αγκαλιά» .

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν χορούς, μοντέρνους και παραδοσιακούς, μουσική με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, κατασκευές με θέμα τη μητέρα, γυμναστική και ομαδικά παιχνίδια. To εργαστήρι φωτογραφίας του ΠΑΟΔΗΒ ήταν εκεί και αποθανάτισε όλες τις στιγμές από τα διάφορα δρώμενα που στο χώρο του Πάρκου, συνθέτοντας ένα κολάζ χρωμάτων και εικόνων.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν τριαντάφυλλα σε όλες τις μανούλες που βρίσκονταν στο χώρο των εκδηλώσεων.

 Οι παριστάμενοι

Το «παρών»  έδωσαν η αντιδήμαρχος Παιδείας & Εθελοντισμού  Σοφία Χαντζάρα, ο επίτιμος δήμαρχος Βριλησσίων Νίκος Παπαδόπουλος, ο τέως δήμαρχος  Βριλησσίων Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Βριλησσίων Στυλιανός Κουρομιχελάκης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού, εξωραϊστικού και περιβαλλοντικού συλλόγου Βριλησσίων «Ο Βράχος» Αργύρης Κεχαγιάς, η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Βριλησσίων «Πύρρος»  Σοφία Μαντινίδου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δ.Σ του ΠΑΟΔΗΒ καθώς πλήθος κόσμου που με την παρουσία και τη συμμετοχή τους «αγκάλιασαν» αυτήν την πρωτοβουλία.