Ο Δήμος τίμησε τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που συνταξιοδοτούνται

Τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου που συνταξιοδοτούνται τίμησε ο Δήμος Βριλησσίων, την Πέμπτη 17 Ιουνίου  στο φιλόξενο και δημιουργικό χώρο του 2ου Δημοτικού σχολείου.

Η εκδήλωση περιελάβανε ομιλία από τη Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού σχολείου Ευαγγελία Καλογεράκη, αφηγήσεις και αναμνήσεις από παλιούς μαθητές, σύντομους χαιρετισμούς από τους τιμώμενους εκπαιδευτικούς και απονομή αναμνηστικών, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευχαριστιών.

Ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης, κατά την ομιλία του αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, τόνισε: « σήμερα τιμούμε τους δάσκαλους που χρόνια τώρα έδιναν και έδειχναν την αγάπη τους στο παιδί. Στο παιδί που δεν ήταν δικό τους, άλλα έγινε δικό τους όταν συνδέθηκε μαζί του μέσα από την παιδευτική σχέση. Το παιδί που του εμπιστεύτηκαν να διδάξει και έγινε άξονας ζωής, της δικής του αλλά και του μαθητή. Εκφράζω τις προσωπικές ευχαριστίες σε όλους εσάς, αλλά και εκ μέρους των οικογενειών των μαθητών του Δήμου για το ύψιστο λειτούργημα που επιτελέσατε τόσα χρόνια στη διαμόρφωση χαρακτήρων, με αρετή και αφοσίωση».

 Οι παριστάμενοι

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Σοφία Χαντζάρα, ο αντιδήμαρχος Υποδομών και Οικονομικών Πόρων Κωνσταντίνος Βαφειάδης, ο πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Πολίτης ο οποίος και άνοιξε με χαιρετισμό την εκδήλωση, ο  πρόεδρος της 2ης Σχολικής Επιτροπής Άλκης Εγκολφόπουλος, ο διευθυντής της Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής Χαράλαμπος Μπαμπαρούτσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ο Περικλής»  Νικήτας Τσιρίγος, οι δημοτικοί  σύμβουλοι Αναστάσιος Χριστάκης και Χρήστος Κάππας και οι διευθυντές των Δημοτικών σχολείων.

Την εκδήλωση συνόδευσαν μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου όπου έπαιξαν μουσική.