Μανιατογιάννης σε υποψήφιους: «Να μετατρέπετε σε εμπειρία κάθε δοκιμασία της ζωής»

Σε μήνυμά του με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων (14/6) ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης δήλωσε: «Εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις να εμπιστευτούν τις δυνάμεις τους και να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους, ώστε να πετύχουν τον επιθυμητό για εκείνους στόχο.

Γονέας ο ίδιος και αφουγκραζόμενος τις αντιξοότητες και τις αυξημένες ανάγκες της εποχής, εύχομαι στους γονείς και στους κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών να έχουν υπομονή και να στηρίζουν με αγάπη τα παιδιά τους σε κάθε προσπάθεια και επιλογή τους.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς που, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επέφερε η πανδημία, στάθηκαν με συνέπεια δίπλα στους μαθητές.

Μαθητές και μαθήτριες, να θυμάστε ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία από τις προκλήσεις στο κατώφλι της ακαδημαϊκής και της επαγγελματικής σας πορείας. Σε περίπτωση αποτυχίας, μη σταματήσετε ποτέ να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να συνεχίζετε με την ίδια πίστη και θέληση να διεκδικείτε τους στόχους σας και να μετατρέπετε σε εμπειρία κάθε δοκιμασία της ζωής. Καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στη ζωή σας!»