Καλλιτεχνικά αποτυπώματα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων – Χρώματα και εικόνες ενθουσίασαν μαθητές, γονείς και δασκάλους.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων πήρε την κατάσταση στα χέρια του και πραγματικά «ζωγράφισε»… εν μέσω μίας δύσκολης περιόδου για όλους, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας, και σε αγαστή πάντα συνεργασία με τη διεύθυνση του Σχολείου, αποφάσισαν να εικονογραφήσουν στις πόρτες των τάξεων ενός από τα πλέον ιστορικά κτήρια της πόλης μας.

Αυτού του 1ου Δημοτικού Σχολείο Βριλησσίων που είναι φυσικά και το παλαιότερο σχολείο των Βριλησσίων!

Οι εικόνες που κατακλύζουν πλέον κάθε γωνιά του σχολείου είναι εμπνευσμένες από τον κόσμο των παιδιών και των παραμυθιών. Λουλούδια, τοπία γεμάτα βιβλία, σπίτια και παιδιά σε καταπράσινα λιβάδια, πολύχρωμα αερόστατα, αλλά και φανταστικές εικόνες διαφορετικών σχολικών κτηρίων μέσα από την παιδική ματιά, ζωντανεύουν στις πόρτες εισόδου των αιθουσών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων.

Απόδειξη λοιπόν, ότι όταν η ατομική προσφορά συνδυάζεται με καλή διάθεση, μεράκι, αλλά και μεγάλες δόσεις φαντασίας τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, μετατρέποντας κάπως έτσι το άχαρο φόντο μία πόρτας σε μία εικόνα γεμάτη ζωή, βγαλμένη από τη φύση, τη σχολική ζωή ακόμα και τα παιχνίδια των μικρών μας παιδιών.

Απλά εντυπωσιακό!